Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με νταλίκα και τουριστικό λεωφορείο κοντά στην Παραμυθιά.

Τραυματίας ο οδηγός του λεωφορείου, σώοι όλοι οι επιβάτες.

Tον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα όταν αυτό συγκρούστηκε με προπορευόμενη νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ύψος του Ελευθεροχωρίου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε όταν η νταλίκα που βρισκόταν ακριβώς μπροστά τους επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας. Φαίνεται οτι ο οδηγός του λεωφορείου δεν τηρούσε τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει την σύγκρουση με το βαρύ όχημα. Απο την πλευρά του ο οδηγός της νταλίκας είπε πως πήγαινε κανονικά στην πορεία του, όταν ξαφνικά ..άκουσε ένα θόρυβο,τότε είδε απο τον καθρέφτη οτι το λεωφορείο τον είχε χτυπήσει στο πίσω μέρος του οχήματος του.


Αμέσως σήμανε συναγερμός σε τροχαία,πυροσβεστική και ΕΚΑΒ που κατέφθασαν στον τόπο του ατυχήματος. Ο οδηγός του λεωφορείου απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων . Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στα κάτω άκρα.
Σαν απο θαύμα κανείς απο τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτα. Εμφανώς σοκαρισμένοι απο την περιπέτεια τους λίγη ώρα αργότερα επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και συνεχίζουν αυτή την ώρα το ταξίδι τους.
Η τροχαία ερευνά για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος που θα μπορούσε να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές.
epiruschannel

Δεν υπάρχουν σχόλια: