Λυκουρέντζος: Εκτός ΝΔ όποιος δεν στηρίξει τους υποψηφίους του κόμματος

Μήνυμα του γραμματέα της ΝΔ για όσους αμφισβητήσουν τους υποψηφίους της παράταξης για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Σαφές μήνυμα ότι θα βρεθούν εκτός κόμματος όσοι τυχόν αμφισβητήσουν τους υποψηφίους που θα στηρίξει η ΝΔ για τις εκλογές του Νοεμβρίου, έστειλαν λίγο πριν από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος, ο Γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος.
«Η ΝΔ έχει κάνει την αρχική επιλογή της στήριξης υποψηφιοτήτων, οι οποίες προέρχονται από το χώρο της αυτοδιοίκησης. Βεβαίως, υπάρχουν και κάποια πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα υποστηριχθούν. Τώρα, υπάρχει το πολιτικό στοιχείο. Βεβαίως και υπάρχει. Υπάρχει σε επίπεδο περιφέρειας όπου η διαφοροποίηση εκεί, σε αυτό το επίπεδο, σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος δεν στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ, δεν επιθυμεί να είναι στη ΝΔ. Αυτό δεν εξαρτάται από μας. Εξαρτάται από όποιον είναι μέλος της ΝΔ και οφείλει να γνωρίζει ότι έχει και υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από την ιδιότητα αυτή», είπε ο Α. Λυκουρέντζος στον ραδιοσταθμό real fm.

«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως όλα τα στελέχη θα πρέπει να στρατευτούν στις κεντρικές επιλογές που έχει κάνει το κόμμα μέσα από τις διαδικασίες που επέλεξε. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του. Νομίζω ότι το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο το προηγούμενο διάστημα. Τα κόμματα δεν είναι φιλολογικές λέσχες που ανταλλάσσουν απόψεις και ο καθένας στο τέλος κάνει ότι θέλει», σημείωσε στον flash o Μ. Χαρακόπουλος, δίνοντας χαρακτήρα ψήφου ενάντια στο μνημόνιο στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: