Πονοκέφαλος στην Άρτα από τη νέα κίνηση

Σε καζάνι που βράζει έχει μετατραπεί ο χώρος της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα. Οι πολλές φιλοδοξίες που είχαν εκδηλωθεί εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και τα εσωτερικά μέτωπα που είχαν διαμορφωθεί ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα οδηγούσαν σε σοβαρά προβλήματα. Προβλήματα τα οποία δεν ξεπεράστηκαν από την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει για το Δήμο της Άρτας την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Γιώργου Παπαβασιλείου.

Έτσι στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησαν στην δημιουργία νέας κίνησης, την οποία μάλιστα παρουσίασαν και επίσημα. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι που συζητείται αλλά για έναν νέο συνδυασμό που ουσιαστικά πήρε σάρκα και οστά.
Επικεφαλής του συνδυασμού τίθεται ο κ. Χρήστος Παπάζογλου, πολιτικός μηχανικός,.
Το λογότυπο της παράταξης και τις βασικές της αρχές παρουσίασε κατά την διάρκεια σχετικής εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Σκανδάλης.
Στην ίδια κίνηση μετέχει ο κ. Σπύρος Γιαννάκος, πρώην δήμαρχος Φιλοθέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργεί ο Καλλικράτης στο νέο διευρυμένο δήμο της Άρτας.
Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Παπάζογλου αναφέρθηκε στο όραμα για το νέο δημαρχείο, σημειώνοντας ότι όλοι μαζί και αύριο θα πρέπει να συμβάλλουμε ώστε η περιοχή να ξεπεράσει τα προβλήματα.
Η κίνηση αυτή δημιουργεί σαφώς σοβαρά προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία και ακόμη μεγαλύτερα στο σημερινό νομάρχη ο οποίος διεκδικεί το αξίωμα του δημάρχου και εκτός των άλλων θα συναντήσει απέναντί του και δυνατά ονόματα από τον ίδιο πολιτικό χώρο.
http://www.epiruspost.gr/ipiros/arta/6042-2010-08-29-17-29-41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: