750 κιλά χασίς το φορτίο της νταλίκας…

Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί στην Ήπειρο
Δεν πίστευαν στα ματιά τους, ούτε οι έμπειροι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ηγουμενίτσας όταν αποκάλυψαν το φορτίο της νταλίκας.
Μπροστά τους είχαν τη μεγαλύτερη ποσότητα χασίς που έχει κατασχεθεί μέχρι σήμερα στην Ήπειρο. 16 σάκοι ήταν τοποθετημένοι στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στη Λωρίδα Σαγιάδας, ένα από τα γνωστά περάσματα που χρησιμοποιούν τα κυκλώματα που δρουν στην ελληνοαλβανική μεθόριο.
Οι σάκοι που προορίζονταν για την ελληνική αγορά περιείχαν 750 κιλά χασίς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση της αστυνομίας μόνο για ζύγισμα της ποσότητας αυτής διήρκησε αρκετές ώρες.


Το όχημα εντοπίστηκε σήμερα, λίγο μετά τις δέκα το πρωί. Από τις αστυνομικές αρχές συνελήφθη ένας 45χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Αλβανός, οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση της επιχείρησης μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία που σημειώνεται στην Ήπειρο τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της πολύ σημαντικής δουλειάς που γίνεται από τις αστυνομικές αρχές του Νομού Θεσπρωτίας
Φωτο: Ηλίας Μάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: