Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 10.00 π.μ συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 27-04-2012 συνεδριάσεως.
1. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια λογισμικού Τοπογραφίας και υλικών για τοπογραφικές εργασίες, για τις ανάγκες της Δ/νσης Πολιτικής Γης, της Περιφέρειας Ηπείρου.
2. Έγκριση δαπάνης για την ηλεκτροδότηση Αντλιοστασίων, στα πλαίσια του Υποέργου «Σύνδεση με δίκτυο ΔΕΗ» του έργου της ΣΑΕΠ 018/8 της Περιφέρειας Ηπείρου «Ύδρευση Τ.Δ. Παμβώτιδας – Β΄ Φάση» με Κ.Α.2009ΕΠ01880025.
3. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 27-03-2012 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Τζουμέρκων», προϋπολογισμού € 682.000,00 με ΦΠΑ.
4. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 10-04-2012 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση ασφαλτοταπήτων σε διάφορα σημεία του εθνικού δικτύου Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού € 250.000,00 με ΦΠΑ.
5. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 03-04-2012 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση οδού πρόσβασης προς ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας (Ν. Ιωαννίνων) Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού € 1.500.000,00 με ΦΠΑ.
6. Έγκριση των Πρακτικών αριθμ. ΙΙ/04-04-2012 (έλεγχος τεχνικών προσφορών) και ΙΙΙ/25-04-2012 (έλεγχος οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο «Μελέτες κατασκευής μονάδας Α.Σ.Α. Ηπείρου», προεκτιμώμενης αμοιβής 445.840,03 € (πλέον Φ.Π.Α.) και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
7. Έγκριση κατανομής σε βάρος των πιστώσεων του κονδυλίου «Μετατοπίσεις – επεκτάσεις στύλων ΔΕΗ σε ΟΤΑ του νομού», του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Π.Ε. Ιωαννίνων έτους 2012.
8. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου του έργου «Αποκατάσταση ζημιών αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Ελαίας Φιλιατών» του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Περιφέρειας Ηπείρου έτους 2012.
9. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αντικατάσταση στέγης Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μ. Γαρδικίου», αναδόχου Βασιλικής Βασιλείου, μέχρι την 30-07-2012.
10. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συμπληρωματικά έργα μέσω Ρου Καλαμά» αναδόχου Ευαγγελίας Ζητούνη ΕΔΕ , μέχρι την 30-06-2012.
11. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων στον οικισμό Φτέρης Τ.Δ. Δοβλάς» αναδόχου Κων/νου Ντόκου Ε.Δ.Ε., μέχρι την 30-06-2012.
12. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή νέου Γυμνασίου Ανατολής», αναδόχου Κοιν/ξίας Α.& Π. Λάμπρης Ο.Ε. – Αναστασίου Χρήστος, μέχρι την 31-08-2012.
13. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ολοκλήρωση εργασιών Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Βρυσοχωρίου», αναδόχου Αντώνη Καφτάνη, μέχρι την 17-09-2012.
14. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου «Μέγγουλης» Περιστερίου Πωγωνίου», αναδόχου Γεωργίου Ζιάκκα, μέχρι την 30-09-2012.
15. Έγκριση δαπάνης για αναγόμωση των πυροσβεστήρων του κτιρίου όπου στεγάζεται η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων.
16. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Π.Ε. Ιωαννίνων, Νικολάου Ματσόπουλου και Αναστασίας Τούλη, στη Θεσσαλονίκη για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης με θέμα «Εκπαίδευση ελεγκτών μετρικών οργάνων» από 9-5-2012 έως 10-5-2012 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
17. Έγκριση δαπανών για τις εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.
18. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
19. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Π.Ε. Άρτας, Σωτηρίου Καραβασίλη, για τη συμμετοχή του σε σεμινάριο με θέμα «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑΣ», που διοργανώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην Αθήνα από 17 έως 18-05-2012 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
20. Κατάρτιση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συνέχιση βελτίωσης - ασφαλτόστρωσης του δρόμου Αθαμάνιο - Θεοδώριανα (β' φάση)», προϋπολογισμού € 500.000,00 με ΦΠΑ.
21. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ της αρχικής σύμβασης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση δρόμου Σκοτωμένο – Καταρράκτης», αναδόχου εταιρείας «ΑΤΕΚ – Δ. Τζίκερας και ΣΙΑ ΟΕ».
22. Έγκριση του 2ου (Τελικού και Τακτοποιητικού) Α.Π.Ε. και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ, του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αρδευτικό έργο Χότχοβας Ν. Θεσπρωτίας», αναδόχου εταιρείας «KΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.».
23. Έγκριση του 2ου (Τελικού) Α.Π.Ε. του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αποπεράτωση δρόμου Τσατσουλέικα – Κοκκινιά και των παρακαμπτηρίων αυτού», αναδόχου εταιρείας «Γ. Μπότσαρης και Σία Ο.Ε.».
24. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Σπύρου Οικονομίδη, για την συμμετοχή του σε επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που θα διεξαχθεί από 07 έως 09-05-2012 στη Θεσσαλονίκη και έγκριση των σχετικών δαπανών.
25. Έγκριση μετακίνησης της υπαλλήλου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Δήμητρας Μαχαιρά, για την συμμετοχή της σε επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης με τίτλο «ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ», που θα διεξαχθεί από 07 έως 11-05-2012 στη Θεσσαλονίκη και έγκριση των σχετικών δαπανών.
26. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Χαραλάμπους Νούσια και Ιωάννη Κίτσιου, για την συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΦΕΤ που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 16 έως 18-05-2012 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
27. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου του Τμήματος Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Χρήστου Τσίνα, για την συμμετοχή του σε επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Δημιουργία, Επεξεργασία και Ανάλυση Περιβαλλοντικών, Πολεοδομικών & Χωροταξικών Δεδομένων Με τη Χρήση Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.)», που θα διεξαχθεί από 21 έως 25-05-2012 στην Θεσσαλονίκη και έγκριση των σχετικών δαπανών.
28. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων του Τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Ελένης Μάστορα και Γεωργίου Σοφία για την συμμετοχή τους σε επιμορφωτικό σεμινάριο του ΕΚΔΔΑ, με τίτλο «Εκπαίδευση Ελεγκτών Μετρικών Οργάνων», που θα διεξαχθεί από 09 έως 10-05-2012 στη Θεσσαλονίκη και έγκριση των σχετικών δαπανών.
29. Έγκριση διοργάνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, πολιτιστικών δράσεων, και συμμετοχής σε ημερίδες, συνέδρια και λοιπές εκδηλώσεις.
30. Έγκριση δαπάνης για τη φιλοξενία από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, αποστολής Ολλανδών δημοσιογράφων στη Βόρεια Ελλάδα.
31. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 21-02-2012 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Αποκατάσταση ζημιών στην 7η Επαρχιακή οδό», προϋπολογισμού € 35.000,00 με ΦΠΑ.
32. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 24-04-2012 δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου του έργου της Π.Ε. -Πρέβεζας «Προσθήκη αίθουσας για τις ανάγκες λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ» προϋπολογισμού € 20.000,00 με ΦΠΑ.
33. Κατάρτιση της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας και έγκριση των συμβατικών τευχών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Συντήρηση - διαγράμμιση τμήματος διασταύρωσης προς Ζερβό – όρια Δ. Δ. Παππαδατών της οδού Θεσπρωτικού – Παππαδατών – Μελιανών», προϋπολογισμού € 30.000,00 με ΦΠΑ.
34. Κατάρτιση της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας και έγκριση των λοιπών συμβατικών τευχών, του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Σήμανση – στηθαία ασφαλείας επαρχιακού και βασικού οδικού δικτύου Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 80.000,00 με ΦΠΑ.
35. Κατάρτιση της διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού και έγκριση των συμβατικών τευχών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Αντιπλημμυρικά έργα επί της 10ης επαρχ. οδού στο Δ.Δ. Τύριας - Λιθορριπές προστασίας Λούρου ποταμού στο Δ.Δ. Κλεισούρας Δήμου Ζηρού», προϋπολογισμού € 57.000,00 με ΦΠΑ.
36. Κατάρτιση της διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού και έγκριση των συμβατικών τευχών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Εργασίες καθαρισμού ρέματος Καρυδά - κατασκευή τεχνικών», προϋπολογισμού € 50.000,00 με ΦΠΑ.
37. Έγκριση των επί μέρους μελετών: Οριστική μελέτη οδοποιίας και ισόπεδων κόμβων, Προμελέτη Τεχνικών Έργων, Οριστική μελέτη υδραυλικών έργων, Κτηματολόγιο, Σ.Α.Υ. και Φ.Α.Υ. του έργου, στα πλαίσια της Μελέτης της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο «Μελέτη νέας χάραξης οδού Θεσπρωτικού – Τύριας (Υποέργο: Τμήμα Θεσπρωτικό – Αυχένας Νταλαμάνι – Γέφυρα Μπακόλα), αναδόχου των συμπραττόντων Γραφείων «Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – « ΓΕΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ » Α.Ε. – ΔΗΜΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
38. Συγκρότηση και ορισμός των μελών της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο «Οριοθέτηση κοίτης Αχέροντα», προεκτιμώμενης αμοιβής € 133.644,47 χωρίς ΦΠΑ.
39. Έγκριση του αριθμ. Ι/30-04-2012 Πρακτικού (έλεγχος δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διεξαγωγής του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2012, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας».
40. Έγκριση συμμετοχής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στο Τοπικό Διαμέρισμα Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 24-05-2012, και έγκριση των σχετικών δαπανών.
41. Έγκριση δαπανών για τις εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
42. Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
43. Έγκριση συμμετοχής της Π.Ε. Άρτας στην συνδιοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Νομού Άρτας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
44. Έγκριση του αριθμ. Ι/26-04-2012 Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια ειδών καθαριότητας έτους 2012 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας.
45. Έγκριση λειτουργικών δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: