Δράση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Φιλιάτες

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, στα πλαίσια δράσης του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συγκέντρωσε διάφορα είδη (Ρούχα, Τρόφιμα, Σχολικά είδη, χαρτικά), τα οποία παρέδωσε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στα παιδιά που διαμένουν στην Μαθητική Εστία Φιλιατών. Κατά την παράδοση ο Δ/ντης της, κ. Λιαμίρας Θανάσης, ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου για την πρωτοβουλία της.

Η Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας ευχαριστεί με τη σειρά της το Βιβλιοπωλείο Κυριαζή που πρόσφερε τα σχολικά είδη και τον Σύλλογο υπαλλήλων της ΠΕ για τα τρόφιμα.

O Aντιπεριφερειάρχης κ.Θωμάς Πιτούλης, με αφορμή τη διανομή των ειδών και τις επικείμενες εορτές, δήλωσε τα εξής: «Αυτήν την περίοδο, οφείλουμε όλοι μας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, με περίσσευμα καρδιάς να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας. Καλές γιορτές σε όλους».

Υπενθυμίζεται ότι από την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας θα συνεχιστούν ανάλογες πρωτοβουλίες και για το λόγο αυτό απευθύνεται έκκληση προς τους κατοίκους και τους φορείς να συνδράμουν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: