Τα ψέματα τελείωσαν

Του Λεωνίδα Ταφέκη
Υποψήφιου δημάρχου Φιλιατών

Φίλες και φίλοι
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Στις 18 Μάη του 2014 με την ψήφο μας θα κληθούμε να καθορίσουμε
Την πορεία που θα ακολουθήσει ο τόπος μας τον εικοστό πρώτο αιώνα.
Το μέλλον των παιδιών μας των εγγονών μας και όλων των συμπολιτών μας.
 

Την ύπαρξη του Δήμου μας ως ανεξάρτητου θεσμού. Τα χρέη και τα ελλείμματα του όπως παρουσιάζονται μέσω των ελέγχων που αδιάκοπα ασκούνται μπορεί να οδηγήσουν σε λουκέτο και να αναγκάσουν την Πολιτεία να τον ενσωματώσει σε άλλον μεγαλύτερο Δήμο.

Τις δυνατότητες ανάπτυξης και περαιτέρω αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών του πόρων .Ο λαός μας σωστά λέει ότι όπου υπάρχει παραγωγή υπάρχει και πλούτος. Ο πλούτος που δημιουργείται στον τόπο μας από την Κτηνοτροφία την Γεωργία την Αλιεία την ιχθυοκαλλιέργεια τον Τουρισμό κ.α. σε συνδυασμό με νέες επενδύσεις αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία και το εφαλτήριο για την έξοδο από την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε .Φυσικά ο Δήμος στην προσπάθεια αυτή οφείλει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να αποκτήσουν την αξιοπρεπή εργασία που επιμόνως επιζητούν.

Την αξιοποίηση των πολιτιστικών μας παραδόσεων και τον εμπλουτισμό τους όπως αναδεικνύονται από την αλληλοεπίδραση τους στο διεθνές πολιτιστικό περιβάλλον.
Την ύπαρξη των επιχειρήσεων μας.
Την δυνατότητα των παιδιών μας να ζουν να μεγαλώνουν και να περπατούν στον τόπο που γεννηθήκανε.
Την ύπαρξη και το αυτοδιοίκητο των κοινωφελών μας ιδρυμάτων .
Την διατήρηση και την ενίσχυση του 628 τάγματος Πεζικού.
Και τόσα άλλα που ο καθένας μας γνωρίζει .

Εμείς απέναντι σε όλα αυτά τριάντα χρόνια τώρα απαντάμε με την στάση και με τον λόγο μας με θετικό τρόπο και με ξεκάθαρες θέσεις που τις έχουμε γνωστοποιήσει προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Ο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια καταστροφική πορεία που αν συνεχισθεί θα μας οδηγήσει στον όλεθρο και τον αφανισμό.

Οι υπάρχοντες δημοτικοί συνδυασμοί με τους επικεφαλείς τους και τους συμβούλους τους κρίθηκαν ανεπαρκείς και αναποτελεσματικοί.

Εμείς πιστοί στις αρχές μας δεν απευθυνθήκαμε στους υπάρχοντες συνδυασμούς και διατηρήσαμε αλώβητο τον ανεξάρτητο χαραχτήρα του δημοτικού μας συνδυασμού.
Απέναντι μας υπάρχει ο νυν Δήμαρχος που το πρώτο που θα κάνει αν επανεκλεγεί θα είναι η μετονομασία του Δήμου μας σε ΟΥΖΟΜΕΖΟΔΟΠΩΛΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια τον τόπο μας στην καταστροφή.

Ο άλλος συνδυασμός ο εξ Ηγουμενίτσας ορμώμενος με επικεφαλή τον τιμητή των ακροδεξιών συνδρόμων επιδιώκει να ενσωματώσει στον συνδυασμό του και ένα μέρος της Ν.Δ Θα αφήσει ανέγγιχτο το φαγοπότι που γινότανε στην εξαετία που διοικούσε το Δήμο από την θέση του Α Αντιδημάρχου. Φαγοπότι που σύμφωνα με αυτόν δεν υπήρχε όπως ο ίδιος το γνωστοποίησε στην συνέντευξη που έδωσε στον Μεγαλοδημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Μάστορα. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τι θα ακολουθήσει αν εκλεγεί στην θέση του Δημάρχου.

Ο κύριος αυτός με την ωμότητα την αυταρχικότητα και το ακαταλόγιστο που τον διακρίνει θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα του Νομού ότι μας έχει απομείνει.

Όσο για την κατάντια του συνδυασμού της αντιπολίτευσης δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε αφού από μόνοι τους καταντήσανε υποχείριο αυτού που τους καταψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως μαθαίνουμε οι έλεγχοι στην δημοτική επιχείρηση συνεχίζονται ακόμη και σήμερα με σημαντικές αναφορές ακόμη και για την σημερινή δημοτική αρχή. Τελικά κανείς από αυτούς που διοικούν τον Δήμο την τελευταία δεκαετία, με τις συνεχείς εναλλαγές τους στην συμπολιτευόμενη και την αντιπολιτευόμενη μεριά, δεν πήρε χαμπάρι το πανηγύρι που γινότανε και αν το πήραν γιατί δεν διεκδικούν την επιστροφή των κλεμμένων .

Ο τρίτος συνδυασμός του τοπικού αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη κυοφορείται κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υπερμνημονιακός όπως έδειξε η πρώτη ατυχέστατη επιλογή του να επιλέξει ως επικεφαλή τον κ. Σπύρο Μπότο ο οποίος πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς τάχιστα αποσύρθηκε. Απ ότι φαίνεται οι ατελέσφορες συζητήσεις τους θα συνεχισθούν και μετά τις 18 Μάη. Ευτυχώς όμως συνέβη αυτό γιατί με την ευθύνη που ήδη φέρνουν για την κατάντια του τόπου μας και την υπερφορολόγηση που μας ετοιμάζουν θα αναστενάξουν όχι μόνο τα ντουβάρια αλλά και τα βοσκοτόπια και τα βουνά του τόπου μας.

Για το ΚΚΕ και τον Λαέρτη τον Ρέγκα ότι και να πει κανείς είναι λίγα, ευχόμαστε απλά να βρουν την γαλήνη με τον επαναστατικό κυκεώνα που έχουν στο μυαλό τους.
Συμπατριώτες είναι καιρός με την ψήφο σας να σταθείτε απέναντι στις δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης και να θέσετε ένα τέρμα στο συνεχές φαγοπότι που γίνεται εις βάρος μας.

Εμείς από την μεριά μας θα στείλουμε όλα τα λαμόγια στην δικαιοσύνη και θα απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία τους. Θα κάνουμε φύλλο και φτερό τα οικονομικά του Δήμου και θα δώσουμε άμεσα στη δημοσιότητα και στη δικαιοσύνη τα αποτελέσματα των ελέγχων που θα διεξαχθούν από τους αρμόδιους φορείς .Όμως επειδή η δικαιοσύνη έχει τους δικούς της χρόνους ζητάμε με την δική σας στήριξη και συμμετοχή να καταδικάσουμε με την ψήφο μας όλους αυτούς που έφεραν τον τόπο μας σε αυτό το χάλι και τους συμπολίτες μας σε απόγνωση.

Η απαλλαγή από το σκοτεινό παρελθόν και το ζοφερό παρόν απαιτεί προσωπικές ρήξεις και επιμέρους συγκρούσεις .Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εμάς θα το τολμήσουν γιατί το μέλλον που ανήκει στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας οφείλουμε να τους παραδώσουμε καθαρό αισιόδοξο και καλύτερο.

ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Με εκτίμηση

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΑΦΕΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο μικρά γράμματα δεν είχατε να βάλετε;