Ο Ι. Παπαθανασίου, Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας

Ορίστηκε με απόφαση του Αντ. Σαμαρά
 
Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την Ήπειρο ορίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθανασίου. Όπως τόνισε ο ίδιος, πρόκειται για μια πολύ τιμητική θέση, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο που έχουμε μπροστά μας Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πρόσθεσε δε ότι ο φόρτος εργασίας θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος αυτό το διάστημα, ειδικά από τη στιγμή που έρχονται εκλογές σε τρία μέτωπα (Δήμοι, Περιφέρειες, Ευρωεκλογές). «Με την καλή συνεργασία θα τα βγάλουμε πέρα. Η Ν.Δ. έχει μάθει στα δύσκολα εδώ και χρόνια, ενώ διαθέτει τον πιο αξιόπιστο κομματικό μηχανισμό» σημείωσε.


Ερωτηθείς για το γεγονός ότι σε Δήμους, όπως αυτός των Ιωαννίνων, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι, προερχόμενοι από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε πως από τη στιγμή που η Ν.Δ. δεν έχει δώσει χρίσματα, δεν αποτελεί πρόβλημα η παράλληλη παρουσία τους.

Κάλεσμα για σκληρή δουλειά
Ο κ. Παπαθανασίου, κάλεσε τους υποψηφίους να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν, μιας και χρειάζονται πράξεις. «Είμαστε σε μια εποχή με ρευστό οικονομικό -κυρίως- τοπίο. Πολιτικά μπορεί να αρχίζει να σταθεροποιείται κάπως η κατάσταση, όμως οι έκτακτες συνθήκες θέλουν έκτακτες αποφάσεις και οι καιροί απαιτούν απ’ όλους να σηκώσουν τα μανίκια».
Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι θα υπάρξει πολιτική αστάθεια, κάτι που ο τόπος δεν χρειάζεται, ενώ έκλεισε λέγοντας πως «η Κυβέρνηση είναι αυτή που έσωσε τη χώρα και είναι αυτή που θα την ανεβάσει εκ νέου».

ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: