Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής σεζόν

Έρχεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Την Κυριακή 06/04/2014 στις εννέα το πρωί θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για το πλοίο «Costa Classica» της εταιρείας Costa Crociere, σημαίας Ιταλίας. Με βάση το πρόγραμμά του θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 19:00μ.μ..
Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν, το πλοίο έχει συνολική χωρητικότητα σε επιβάτες και πλήρωμα 2297 άτομα.

Η φετινή χρονιά ξεκινά ευοίωνα με την άφιξη του Costa Classica. Σταθερή βέβαια, μένει και η συνεργασία με την εταιρεία Seabourn που προτιμά για δεύτερη χρονιά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η οποία έχει ήδη αναγγείλει αφίξεις και για το τρέχον έτος για το πλοίο Seabourn Spirit.
Επίσης, η εταιρεία Atlantagent με το πλοίο La Belle De L'Adriatique, προσθέτει φέτος για πρώτη χρονιά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στους προορισμούς της.
Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε αισιόδοξα και φαίνεται ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Οργανισμού Λιμένος για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων και την καθιέρωση του Λιμένα Ηγουμενίτσας ως προορισμού τους αποδίδουν τα αναμενόμενα.
Βασικός στόχος μας παραμένει πάντα, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια σταθερό προορισμό κρουαζιέρας, αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές της Θεσπρωτίας, αλλά και τις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, τόσο για την διατήρηση των μέχρι σήμερα συνεργασιών, όσο και για την προσέλκυση νέων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: