Προβλήματα λειτουργίας και στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στη λειτουργία του Νοσοκομείου Φιλιατών αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου.
Η ΕΙΝΗ ζητά την στελέχωση των νοσοκομείων με το απαραίτητο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργίας τους και επιρρίπτει βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι η διάλυση των νοσοκομείων επέρχεται από την εφαρμογή των πολιτικών της τρόικας.

Η υποστελέχωση των νοσοκομείων οδηγεί τα τμήματα και τις κλινικές σε μαρασμό και την παροχή περίθαλψης προβληματική και εν δυνάμει επικίνδυνη για τους ασθενείς και το προσωπικό.
Μετά το Νοσοκομείο της Πρέβεζας που ξέμεινε από αναισθησιολόγο, το Πνευμονολογικό τμήμα της Άρτας και το Αγγειοχειρουργικό του ΠΓΝΙ να λειτουργούν οριακά, σειρά έχει και το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Φιλιατών. Εξοπλισμένο με αξονικό τομογράφο, υπερήχους και μαστογράφο και με δύο γιατρούς που η διοίκηση με την ανοχή των Επιστημονικών οργάνων δίνει εντολή να «εφημερεύουν» 11 και 16 ημέρες το μήνα.

http://www.vdella.com/health/7758-2014-03-17-21-18-17.html

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει διοίκηση αυτό το νοσοκομείο; Δε νομίζω....έχει σίγουρα έναν διορισμένο διοικητή άσχετο που μάλλον συμβουλεύετε από ακόμη πιο άσχετους από αυτόν.....δυο γιατροί 26 εφημερίες!!!!!!!!! Ότι να ναι!!!!! Ντροπή σας!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσετε το ακτινολογικο και να δούμε μετά πως Θα τα καταφέρετε !!!αλλα σας νοιάζει;;;;δε νομίζουμε,τα ξέρετε όλα εσείς εκεί στο Γ.Ν.Φ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το καταστρέψανε και αυτό το νοσοκομείο ! Μεγάλη η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το νοσοκομείο!!!να χαίρεστε το διοικητή ορθοπεδικό του ΣΥΡΙΖΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κόλαση!!!!Μεσαίωνας!!!! Τα επιστημονικά όργανα ανέχονται ποία είναι??? Ονόματα δεν έχουν??

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει η κοροΪία ... Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο...Τις εξετάσεις να μας στέλνουν να τις κάνουμε σε ιδιώτες... Τι δεν καταλαβαίνετε??? ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΖΑ.....ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαίρεστε κ.Μπεζα !!!!! Τη μαγική πεντάδα που έχετε εκεί μαζί με το διοικητή που δεν έχει ιδέα τι του γίνεται!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O aktinologos tou K.Y re paidia ti kanei??? ΜΑΛΛΟΝ o AΣΧΕΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΕΙ.....ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ??? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΖΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ακτινολόγος του κέντρου υγείας Ηγουμενίτσας απλά δεν υπάρχει !!!!!!ειναι ένα φαινόμενο!!!!οποιος κατάλαβε καταλαβε!!!!!!οπως φυσικά κ τέτοιος υφυπουργός υγείας Δεν υπάρχει!!!!! Συντηρεί αυτήν την κατάσταση πολύ απλό!!!!!