Τρίωρη στάση ιατρών στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Από την ΔΕΥΤΕΡΑ 28-4-2014 θα πραγματοποιηθεί 3ωρη στάση εργασίας των ιατρών του Γ.Ν- Κ.Υ Φιλιατών & Κέντρων Υγείας από τις 12.00-15.00 μμ, με αίτημά μας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών μας από τον μήνα Δεκέμβριο 2013 έως και σήμερα.

Δεν δικαιολογείται η αντιμετώπισή της τοπικής ΥΔΕ (Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου), να μην προχωρήσει στην εκκαθάριση των ήδη πραγματοποιηθέντων εφημεριών μας, όταν άλλες ΥΔΕ της χώρας έχουν πραγματοποιήσει τις ανάλογες πληρωμές με την υπάρχουσα εγκύκλιο.
Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά εκείνων των υπευθύνων που προσβάλουν την αξιοπρέπεια των ιατρών με παράλογες κινήσεις, προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσουν προβλήματα στον ευαίσθητο κλάδο της υγείας.
Η μη ΑΜΕΣΗ καταβολή των νόμιμων δεδουλευμένων εφημεριών θα προκαλέσει αναστάτωση στην λειτουργία του Νοσοκομείου, καθότι οι ιατροί δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις προβαίνοντας σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, αν δεν πληρωθούν.
Ενημερώνουμε τον Θεσπρωτικό λαό να κατανοήσει τις δίκαιες κινητοποιήσεις μας και να γίνει συμπαραστάτης και αρωγός του αγώνα μας, με γνώμονα τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους ασθενείς.

Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γ.Ν.- Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: