Νέος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γ. Λώλος

Eυχαριστήρια δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου
Με διαφορά που φτάνει τις 15 ποσοστιαίες μονάδες και καταμετρημένα τα 29 από τα 61 εκλογικά τμήματα του Δήμου Ηγουμενίτσας, , ο Γιάννης Λώλος εκλέγεται νέος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας.
Η διαφορά μεταξύ των δύο μονομάχων της β' Κυριακής είναι στα 937 ψηφοδέλτια, διαφορά που είναι μη αναστρέψιμη.

Eυχαριστήρια δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου
Δημότισσες και Δημότες του Δήμου Ηγουμενίτσας,
Σας ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη μεγάλη νίκη που δώσατε στο συνδυασμό μας,«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», που μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε τη δύναμη να πετύχουμε το μεγάλο άλμα στο αύριο και να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.
Σας ευχαριστώ που μας δώσατε τη δύναμη να πάμε το Δήμο Ηγουμενίτσας πιο ψηλά, πιο μακριά, ενώνοντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.
Ευχαριστώ και όσους από τους πολίτες δεν μας ψήφισαν, αλλά εκτίμησαν τον έντιμο αγώνα και το ήθος που επιδείξαμε κατά την προεκλογική περίοδο.
Η νίκη του συνδυασμού μας δεν είναι νίκη κανενός κόμματος.
Η νίκη ανήκει σε όλους τους δημότες, σε όλους εσάς που μας δώσατε τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη τον τίτλο του συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» για τον τόπο.
Από την 1η Σεπτεμβρίου, όλοι μαζί, ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, θα συνδιαμορφώσουμε τις τύχες του τόπου μας για το κοινό καλό!!!
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας
Λώλος Ιωάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια: