Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Για το β' γύρο των εκλογών στην Ηγουμενίτσα
Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ ,υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που απαρτίζουμε τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» δώσαμε ένα σκληρό και άνισο αγώνα. Γιατί για να φτάσει η ψήφος στην «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» έπρεπε να τις συμπληγάδες πολιτικής και σογιών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αντιστεκόμενοι ηρωικά στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα. Ευχαριστούμε και εκείνους που δε μας τίμησαν με την ψήφο τους, διότι δεν μπόρεσαν να υπερβούν τα εμπόδια, αλλά εκτίμησαν την στάση μας και την αγωνιστικότητά μας μέσα και έξω από το Δ.Σ. τα προηγούμενα χρόνια.
Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με την ψήφο σας βελτίωσε σημαντικά τα ποσοστά της στις περιφερειακές εκλογές συμβάλλοντας στην εκλογή και τρίτου συμβούλου στο περιφερειακό συμβούλιο. Στον δε Δήμο Ηγουμενίτσας η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» διατήρησε την έδρα που είχε στο Δ.Σ. Να είστε σίγουροι ότι θα τιμήσουμε την ψήφο που μας δώσατε υπερασπιζόμενοι τα λαϊκά συμφέροντα όπως κάναμε μέχρι και σήμερα.
Την ερχόμενη Κυριακή θα είναι δύο κάλπες ,μία των δημοτικών και μία των Ευρωεκλογών.
Στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Ηγουμενίτσα αναμετρώνται για την δημαρχία ο κ. Λώλος με τον κ. Παππά. Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» έχει έγκαιρα τοποθετηθεί γραπτά τόσο για τους Συνδυασμούς όσο και για τα προγράμματα τους. Και οι δύο Συνδυασμοί είναι φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά που είναι και η συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ. Στα προγράμματα τους υπόσχονται την εφαρμογή του αντιλαϊκού «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» , την συνέχιση της πολιτικής της Ε.Ε. και της συγκυβέρνησης στον Δήμο. Η υπερψήφιση τους σημαίνει έγκριση αυτής της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής που οδηγεί τα πλατειά λαϊκά στρώματα στην φτώχεια και εξαθλίωση. Για αυτό η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» προτείνει την καταψήφιση και των δύο με όποιον τρόπο κρίνετε πρόσφορο.
Εμείς σας καλούμε την ερχόμενη Κυριακή να συναντηθούμε στην κάλπη των ευρωεκλογών, απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του πρώτου γύρου. Σας καλούμε να ρίξετε στην κάλπη των ευρωεκλογών το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε σε όλα με το ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που σας είπε την αλήθεια για την Ε.Ε., γιατί αντιστέκεται και απορρίπτει την Ευρώπη της λυκοσυμμαχίας, των μονοπωλίων. Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ ανοίγει δρόμο προς τα εμπρός. Ο λαός να απαλλαγεί από τα δεσμά της Ε.Ε. και να κάνει τη δική του επιλογή, τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με την εξουσία στα χέρια του.
Ηγουμενίτσα 21/05/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: