Ευχαριστήρια δήλωση του Σταύρου Κωστάρα

Θέλοντας να αγκαλιάσω όλους τους φίλους και τις φίλες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, όπου συμμετείχα με το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Νταή, απευθύνω σ’ αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Θεωρώ ακόμη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω και τον υποψήφιο δήμαρχο που με τίμησε προσφέροντάς μου μια θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, δίνοντάς μου έτσι την ευκαιρία να απευθυνθώ στους δημότες ως υποψήφιος για μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο.


Οι πολιτικές συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν στον συνδυασμό μας να εισέλθει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, παρότι παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής του δήμου μας.
Δείχνοντας το ήθος που αρμόζει στην δημοκρατία μας δεν αναζήτησε την στήριξη «μετακινούμενων» ψηφοφόρων, ούτε προέβη στην διάθεση χρηματικών ποσών για να καλύψει τη μετακίνηση τόσο αυτών, όσο και άλλων ετεροδημοτών, που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα χωρίς καν να διαμένουν ή να έχουν σχέση με τον δήμο μας.
Έδωσε την μάχη των εκλογών στηριζόμενος στο ήθος και την αξία των μελών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο και όχι σε μηχανισμούς ψηφοθηρίας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Προσωπικά ευρισκόμενος έξω από τον χώρο που ανήκω, χωρίς να έλκω την καταγωγή μου από την περιοχή και χωρίς να στηρίζομαι από κανέναν κομματικό ή άλλο μηχανισμό, νιώθω δικαιωμένος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η συμμετοχή μου στα κοινά θα συνεχιστεί αδιάλειπτα και από κάθε πλευρά, μη δεσμευόμενος πλέον από πολιτικές ή άλλες υποχρεώσεις.
Την Κυριακή 25 Μαΐου οι δημότες που θα μεταβούμε εκ νέου στις κάλπες, ας κάνουμε δημοκρατικά την επιλογή μας, στηρίζοντας όποιον υποψήφιο θεωρούμε ότι θα προσφέρει στην πόλη μας και στους κατοίκους της αυτό που πραγματικά αξίζουν.

Κωστάρας Σταύρος
Απόστρατος Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Νταή


Δεν υπάρχουν σχόλια: