Ευχαριστήρια δήλωση του Σπύρου Παππά

Η απόφαση ανήκει στους πολίτες.
Ανήκει στους πολίτες που εκτιμούν, κρίνουν, επιλέγουν.
Απέναντι σ’αυτους που μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και σε εκείνους που δεν μας ψήφισαν αλλά μας άκουσαν αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ειλικρινά αισθήματα αγάπης και σεβασμού.
Η ετυμηγορία των πολιτών του δήμου μας και η στήριξη στον συνδυασμό μας θεωρώ πως απέδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τον Δήμο Φιλιατών.


Έχουμε υποχρέωση όλοι μας ενωμένοι να δώσουμε την μάχη για την ανασυγκρότηση-την αλληλεγγύη-την ανάπτυξη στον δήμο μας με ήθος –διαφάνεια και εντιμότητα.
Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να δώσουμε την ενεργό συμμετοχή μας στην νέα προσπάθεια που ξεκινάμε ώστε να βάλουμε ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μου για τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα που έδωσαν. Θα είναι χρήσιμοι όλοι τους είτε εκλεγούν είτε όχι.
Για όλα αυτά το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου και να τους διαβεβαιώσω για μια ακόμα φορά ότι στο τέλος της δημοτικής περιόδου θα είναι υπερήφανοι που επέλεξαν εμάς για να τους υπηρετήσουμε.
Σας Ευχαριστώ Θερμά,
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος δήμαρχος Φιλιατών ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ είναι εγγύηση.

Ανώνυμος είπε...

Νέος δήμαρχος θα είναι όταν ορκιστεί το Σεπτέμβριο.
Μέχρι τότε ποιος ζει –ποιος πεθαίνει, ποιος είναι ελεύθερος και ποιος φυλακισμένος.