O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει θερμά με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, τους πολίτες της Θεσπρωτίας που με την ψήφο τους την Κυριακή 25 Μαΐου ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στο νομό μας, στην Ήπειρο και στη χώρα μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες φίλους και φίλες, που συναντήθηκαν μαζί μας, αψηφώντας τα ψεύτικα διλήμματα που επέβαλλαν τα συστημικά μέσα πληροφόρησης και οι δημοσκόποι, κάνοντας και στη Θεσπρωτία, το πρώτο βήμα για την ανατροπή.
Η ψήφος του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές στερεί από την κυβέρνηση την ηθική και πολιτική νομιμοποίηση να νομοθετεί σε βάρος της κοινωνίας τις μνημονιακές της δεσμεύσεις και να υποθηκεύει τις επόμενες γενιές στο όνομα μιας δήθεν διαπραγμάτευσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαιώνει τους πολίτες του νομού μας, που υποφέρουν τέσσερα χρόνια πρωτοφανούς λιτότητας, κατεδάφισης κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και φτωχοποίησης, πως έχει επεξεργασμένο οικονομικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, στην οριστική ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης και στην αλλαγή σελίδας στην ιστορία του τόπου μας.

ΣΥΡΙΖΑ
Ν.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Πως είναι πρώτη δύναμη στη Θεσπρωτία ο ΣΥΡΙΖΑ όταν στις δημοτικές εκλογές στη Παραμυθιά ο κομματικός συνδυασμός χάνει από την πρώτη Κυριακή, στην Ηγουμενίτσα ο κομματικός συνδυασμός μένει απ’ έξω από την πρώτη Κυριακή και στο Φιλιάτι δεν κατέβασε καν συνδυασμό φοβούμενος πανωλεθρία;