Συνελήφθη 74χρονος για παρενόχληση 14χρονης!

Σε μεγάλο χωριό της Θεσπρωτίας
Αντιμέτωπο με τις αρρωστημένες διαθέσεις ενός 74χρονου βρέθηκε ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, σε μεγάλο χωριό της Θεσπρωτίας. Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με το epiruspost, ο 74χρονος άφησε ένα σημείωμα στο κοριτσάκι, στο οποίο της ζητούσε να τον επισκέπτεται στο σπίτι του καθημερινά. Μάλιστα για να δελεάσει το παιδί, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, πρότεινε ως ανταμοιβή το ποσό των είκοσι ευρώ για κάθε δεκαπεντάλεπτο που θα του αφιέρωνε.

Στο σημείωμα περιγράφονται από τον ηλικιωμένο άνδρα κι άλλες λεπτομέρειες που μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί και να γράψει.
«Θα πρέπει να προσέχεις πως θα ξοδεύεις τα χρήματα που θα σου δίνει για να μην μας καταλάβει κανείς», ανέφερε στο σημείωμα ο 74χρονος.
Το κοριτσάκι έντρομο από το περιεχόμενο του σημειώματος που της έδωσε, αλλά και από προηγούμενες προφορικές ενοχλήσεις από τον 74χρονο άνδρα, έσπευσε να το αναφέρει στους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.
Ο 74χρονος συνελήφθη κι αύριο θα περάσει αυτόφωρο στην Ηγουμενίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: