Το Γ.Ν. Φιλιατών για τον υπερηχογράφο

Σε συνέχεια σημερινών δημοσιευμάτων και προς την καλύτερη ενημέρωση του κοινού σας, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε τα εξής :
Η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου διαθέτει υπερηχογράφο ο οποίος αγοράστηκε το 1994. Τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάστηκαν δυσλειτουργίες, οι οποίες σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία απαιτούν εύλογο χρόνο για να αποκατασταθούν, λόγω δυσκολίας στην εύρεση των απαραίτητων ανταλλακτικών .

Εως και σήμερα 18/6/2014 ο υπέρηχος λειτουργούσε κανονικά και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα , ούτε τέθηκε εκτός λειτουργίας .
Η διοίκηση του νοσοκομείου απευθύνθηκε στην 6η ΥΠΕ (2/4/2014) καθώς και σε όμορα νοσοκομεία προς εξεύρεση παροπλισμένου υπέρηχου ,χωρίς να υπάρχει θετική ανταπόκριση.
Εταιρεία η οποία προμηθεύει υπερηχογράφους, μας ενημέρωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα συνδράμει το νοσοκομείο μας με υπέρηχο επίδειξης ούτως ώστε να γίνει και η απαραίτητη εκπαίδευση στο προσωπικό, δεδομένου ότι έχει προβλεφθεί και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αξιολόγησης, αγορά σύγχρονου υπερήχου ο οποίος και θα εξοπλίσει την νέα πτέρυγα του νοσοκομείου η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Στο ΚΥ Ηγουμενίτσας λειτουργεί καρδιολογικό εργαστήριο εξοπλισμένο με σύγχρονο υπερηχογράφο το οποίο και καλύπτει τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν ως την λειτουργία του νέου μηχανήματος στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα. Η αναφορά σας ότι ο υπερηχογράφος δεν χρησιμοποιείται και βρίσκεται σε κιβώτια είναι αναληθής.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, και να σας ενημερώσουμε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου βρίσκεται στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: