Ευχαριστήριο μήνυμα του Αλκιβιάδη Λάμπρου

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μου στην Θεσπρωτία, που με εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους με ανέδειξαν Περιφερειακό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Υπηρέτησα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για πολλά χρόνια.
Θα συνεχίσω και από τη νέα θέση, στην οποία με τιμήσατε και με εκλέξατε για τα επόμενα πέντε χρόνια, την προσπάθειά μου για ανάπτυξη και πρόοδο της Θεσπρωτίας. Προτεραιότητές μου είναι η ενεργοποίηση μικρών και μεγάλων έργων με στόχο την ανοδική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου και η μέγιστη αξιοποίηση των πόρων, για μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα για τους πολίτες της περιοχής μας.

Ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας της Ν.Δ. συνέβαλλα ώστε στις τριπλές αυτές εκλογές- για τους Δήμους, την Περιφέρεια και την Ευρωβουλή- να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Νομό, προτάσσοντας πάντα το συμφέρον του τόπου.

Ευχαριστώ, ιδιαίτερα, όλους τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. τόσο για τον αγώνα που έδωσαν σ΄ αυτές τις εκλογές όσο και για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου.

Τέλος, ευχαριστώ και τους συνυποψήφιους μου για τον δύσκολο αλλά έντιμο και καθαρό αγώνα που από κοινού δώσαμε.

Παραμένω στην πρώτη γραμμή μεταφέροντας την φωνή των συμπολιτών μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Με εκτίμηση
Αλκιβιάδης Λάμπρου
Νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος

3 σχόλια:

ΑΛΕΚΟΣ είπε...

Μας δουλεύει ο Λάμπρου;
Ποιος λαός τον εμπιστεύτηκε;
Αν δεν κέρδιζε ο συνδυασμός στη Θεσπρωτία μια επιπλέον έδρα που έχασε ο Καχριμάνης στη Πρέβεζα στη δεύτερη κατανομή, ο Λάμπρου θα ήταν απέξω.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος ως επιλαχών.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, Δημοτικός σύμβουλος στην Ηγουμενίτσα, σύμβουλος στον ΟΛΗΓ και κολλητός του βουλευτή, το μόνο που κατάφερε ήταν να βγει τελευταίος σύμβουλος στην κλήρωση.
Μιλάμε για τεράστια επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίος στην επτάδα των Θεσπρωτών στο περιφερειακό συμβούλιο και μας λέει πως παραμένει στην πρώτη γραμμή;
Το μήνυμα των ψηφοφόρων δεν το έλαβε;