Αγώνες στίβου στην Ηγουμενίτσα

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 οι αγώνες ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διοργανώθηκαν από τον Γ Σ Πρωτέα Ηγουμενίτσας , την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, με τη συμμετοχή 600 αθλητών από 22 συλλόγους από όλη την χώρα καθώς και την συμμετοχή 150 μικρών παιδιών από την Ακαδημία του συλλόγου μας.

Οι αγώνες είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία και τους παρακολούθησαν πάρα πολλοί θεατές και γονείς των αθλητών που γέμισαν τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου .
Την έναρξη των αγώνων έκανε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ Μάμαλης και η πρόεδρος του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ κα Γιαννακού και επίσης στους αγώνες παρευρέθηκε το μέλος του ΣΕΓΑΣ κ Ράπτης Θανάσης.
Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις από πολλούς αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό .Για την διεξαγωγή των αγώνων χορηγοί ήταν οι :η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας , το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας , VODAFONE, Cafe Lift , Άνθη Τζοβάρας , Σχολή Χορού Step by Step,Ταβέρνα ΣΕΑΣ τους οποίους το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ευχαριστεί καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.
Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και συνοδούς όλων των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: