Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 11 Ιουνίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:


ΘΕΜΑ 1ο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2013 σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 8352/17-4-2014 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών – Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ.

ΘΕΜΑ 2ο
7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2014.

ΘΕΜΑ 3ο
Ενημέρωση για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Α’ τρίμηνο 2014 (άρθρο 72 παρ.1 εδ. β του Ν.3852/2010).

ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση της Ε.Π.Ζ. επί του αιτήματος του κ. Βασίλειου Σιούζου του Αχιλλέα, σχετικά με τη μη εκμίσθωση έκτασης 4.024,75τμ από τα υπ’ αριθ. τεμάχια 5, 21 & 11 της Διανομής Αγροκτήματος «Λειβάδι Γωνιά» συμπληρωματικής αποτύπωσης 1960 του Δήμου Ηγουμενίτσας, για τη δημιουργία Πολιτιστικού Χώρου, ιδιοκτησίας των Τοπικών Κοινοτήτων Γραικοχωρίου και Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 5ο
Εισήγηση της Ε.Π.Ζ. επί του αιτήματος των κ. Μηνά και Κων/νου Σιώζου για εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση 4 στρεμμάτων στη θέση Βάλτος Ραγίου (ΛΙΟΥΜΠΕΤΣΙ) της Τ.Κ. Νέας Σελεύκειας για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.

ΘΕΜΑ 6ο
Εισήγηση της Ε.Π.Ζ. επί του αιτήματος της κας Ελένης Παυλίδη για εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση 4 στρεμμάτων στη θέση Βάλτος Ραγίου (ΛΙΟΥΜΠΕΤΣΙ) της Τ.Κ. Νέας Σελεύκειας για κατασκευή πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.

ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση της Ε.Π.Ζ. επί του αιτήματος του κ. Ιάκωβου Γιαλαμά του Αναστάσιου, σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.000,00τμ, που βρίσκεται στο αγρόκτημα Συβότων και αποτελεί τμήμα του τεμαχίου διανομής με αριθμό 1257 της Τ.Κ. Συβότων,, για την ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.

ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων έτους 2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (παρ. 2 του άρθρου 73 του Ν.3852/2010).

ΘΕΜΑ 9ο
Αντικατάσταση μέλους στο ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας” μετά από παραίτησή του λόγω συνταξιοδότησης.

ΘΕΜΑ 10ο
Αντικατάσταση μέλους στο ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας” μετά από παραίτησή του λόγω συνταξιοδότησης και ορισμός νέου Προέδρου.

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση του ισογείου του κέντρου πληροφόρησης και ενημέρωσης επισκεπτών τουριστών» του πρώην Δήμου Συβότων.

ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Σύνδεση εσωτερικού με εξωτερικό δίκτυο στη θέση «Καραγιαννίδη» Δ.Δ Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 13ο
Παραλαβή σταδίου σύνταξης τευχών δημοπράτησης και φακέλων ΣΑΥ-ΦΑΥ σταθμών μεταφόρτωσης (Σ.Μ.Α.) Δήμου Ηγουμενίτσας και Δήμου Φιλιατών.

ΘΕΜΑ 14ο
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης με τίτλο “Μελέτη επέκτασης σχεδίου πόλης 6ης Π.Ε. του Δήμου Ηγουμενίτσας”.

ΘΕΜΑ 15ο
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας για το έργο “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης εντός οικισμού Γεροπλατάνου” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 16ο
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας για το έργο “Έργα αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες στον Κάμπο Κορύτιανης – Αγ. Γεωργίου” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 17ο
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Τ.Κ.Μ.Ν.Ε. του έργου “Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στη Δ.Ε. Μαργαριτίου” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 18ο
Παράταση της προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Δήμου Σουλίου που είχε εγκριθεί με την αριθμ. 282/2013 απόφαση Δ.Σ., για τη Διοικητική και τεχνική υποστήριξη σε θέματα Τεχνικής Υπηρεσίας – διάθεση τεχνικού προσωπικού.

ΘΕΜΑ 19ο
Έγκριση μετατροπής του ανοιχτού φορτηγού με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 9909 του Δήμου Ηγουμενίτσας σε υδροφόρα.

ΘΕΜΑ 20ο
Μεταβίβαση μηχανημάτων έργου από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους στον Καλλικρατικό Δήμο Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 21ο
Παραχώρηση του εκ δωρεάς του Συλλόγου «ΦΙΛΙΑ» του Δήμου Velbert Γερμανίας Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ.

ΘΕΜΑ 22ο
Έγκριση παραχώρησης της χρήσης του πρώην Κοινοτικού Γραφείου Συβότων στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για λειτουργία Αγροτικού Ιατρείου.

ΘΕΜΑ 23ο
Έγκριση παραχώρησης της χρήσης του Δημοτικού Καταστήματος «ΠΕΤΡΙΝΟ» της Τ.Κ. Παραποτάμου, στο Σωματείο με την Επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ “Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ”».

ΘΕΜΑ 24ο
Έγκριση δημοπράτησης καντίνας στην παραλία «Ζάβια» της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 25ο
Συγκρότηση επιτροπής ελέγχου Παιδικών Χαρών Δήμου Ηγουμενίτσας.

ΘΕΜΑ 26ο
Ορισμός δημοτικών συμβούλων που θα αποτελέσουν μέλη (τακτικό και αναπληρωματικό) της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των εργασιών με τίτλο: «Μεταφορά απορριμμάτων ΔΕ Συβότων» και «Μεταφορά απορριμμάτων ΔΕ Ηγουμενίτσας».

ΘΕΜΑ 27ο
Ανάθεση εργασιών κοπής χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηγουμενίτσας και ορισμός δημοτικών συμβούλων που θα αποτελέσουν μέλη (τακτικό και αναπληρωματικό) της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των εργασιών.

ΘΕΜΑ 28ο
Ανάθεση εργασιών καθαρισμού και συλλογής απορριμμάτων στις Δ.Ε Παραποτάμου και Μαργαριτίου.

ΘΕΜΑ 29ο
Παράταση χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου «NC NET» κατόπιν αιτήματος των Εταίρων.

ΘΕΜΑ 30ο
Έγκριση εξόδων ηχητικής κάλυψης της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου την 25η Μαρτίου.

ΘΕΜΑ 31ο
Έγκριση δαπάνης μεταφοράς νεκρού αλλοδαπού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων για νεκροψία.

ΘΕΜΑ 32ο
Έγκριση εξόδων κίνησης κ. Δημάρχου για μετακινήσεις του εκτός έδρας και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: