Πρόσληψη 7 Ναυαγοσωστών στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με επιλογή επτά (7) ατόμων με σύμβαση διάρκειας ενός μηνός (Αύγουστος) , για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Αναλυτικά:
Θα προσληφθούν 7 άτομα ΠΕ ή ΔΕ Ναυαγοσώστες
Α. για ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1) Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας Ναυαγοσωστικής ή Κολύμβησης ή Υδατοσφαίρισης ή δραστηριοτήτων νερού κλειστού ή ανοικτού χώρου ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή προγραμμάτων σπουδών Επιλογής( Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής , αντίστοιχης ειδικότητας,
2) Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι Αδείας Ναυαγοσώστη από Λιμενική Αρχή η οποία θα είναι σε ισχύ.
Β. για ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ
1) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
Αναφέρουμε ενδεικτικά:

1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι το τελευταίο 12μηνο δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομ. Πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν 2190/94 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. 3. Πιστοποιητικό Υγείας από Υγειονομικό Κέντρο ή Κρατικό Νοσοκομείο που να αναφέρει ότι δεν πάσχουν από Μεταδοτική ασθένεια και είναι ικανοί από ιατρικής άποψης να ασκήσουν το επάγγελμα του Ναυαγοσώστη. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία Προσωπικού του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3., τηλ: 2665361160-156.) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επόμενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου. (έως και την 25/07/2014)


1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Πρόσληψη ναυαγοσωστών για ένα μήνα. Τους άλλους μήνες οι λουόμενοι μπορούν να πνίγονται ελευθέρα!!!