Παρέμβαση Αντώνη Μπέζα για τις απολύσεις εργαζομένων σε ιδιωτική εταιρία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με απολύσεις εργαζομένων ιδιωτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσα αναγράφονται σε σχέση με το πρόσωπό μου είναι προφανώς ανυπόστατα, εξωπραγματικά και ανάξια λόγου.
Είναι επίσης αυτονόητη η συμπαράστασή μου σε κάθε εργαζόμενο που χάνει τη δουλειά του. Για το λόγο αυτό, θα έλθω ως Βουλευτής του νομού, σε επαφή με τη συγκεκριμένη εταιρεία και θα ζητήσω, όπως θα έκανα σε οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση, να μη χαθούν θέσεις εργασίας στο νομό».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον υπουργό. Εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους υπάρχουν και αυτοί του ιδιωτικού για τους οποίους δεν ενδιαφέρεται κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει ο Μπέζας και υπερασπίζεται το κάθε Θεσπρωτό εργαζόμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο τα κρατικοδίαιτα λαμόγια υπερασπίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρετε τι λέτε. Ποιους Θεσπρωτούς εργαζομένους προστατεύει ο Μπέζας; Αυτός ενδιαφέρεται μόνο για αυτούς που διόρισε ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τη γυναίκα του Μάστορα, που κλαίει και ουρλιάζει γιατί την απόλυσαν, ο Μπέζας την διόρισε; Μπράβο του πάντως που ενδιαφέρεται και για αυτήν!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο σαχλαμάρας ο Μάστορας ζητάει να μάθει με ποιά κριτήρια απολύθηκε η γυναίκα του. Η απάντηση είναι: Με τα ίδια που προσλήθφηκε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπουργέ κακώς ασχολείσαι με εφημερίδες που δεν έχουν ούτε άδεια λειτουργίας

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ψυχοπαθής δεν έχει συγγενείς να τον μαζέψουν;