Ανοιχτή επιστολή της ΠΣΕ στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού

ΠροςΤον Πρόεδρο και το Δ.ΣΤου Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού.
Αξιότιμε Κύριε Δήμου, νομίζω ότι αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία αισχίστου είδους, η από πλευράς του σωματείου σας μεθόδευση να καλέσετε την κορυφαία και μοναδική στη χώρα μας τριτοβάθμια οργάνωσή της ηπειρωτικής αποδημίας στο συνέδριό σας, την ημέρα που αυτό αρχίζει, όταν μάλιστα η πρόσκλησή σας έχει φτάσει σε άλλους φορείς πριν τουλάχιστον δέκα πέντε ημέρες. Τέτοιου είδους ενέργειες σκιάζουν το κλίμα συνεργασίας που πρέπει να έχουμε και ως προς αυτό το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου σας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Είναι προφανές ότι η όλη από μέρους σας μεθόδευση είναι απαγορευτική για την εκπροσώπησή μας, ακόμα και για πρακτικούς λόγους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Δ. Οικονόμου Γιώργος Αρ. Δόσης

2 σχόλια:

Μ.Α.Λ. είπε...

Μ.Α.Λ.

Κακώς διαμαρτύρεται η Πανηπειρωτικη. Έπρεπε να είχε αντιληφθεί ότι η πολιτική τακτική που ακολουθεί και η οποία την οδήγησε σε μια πρωτόγνωρη παρακμή, θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις. Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες του προέδρους της , το Δ.Σ. αγκυλωμένο σε πρακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος δεν αγγίζει τους σύγχρονους ηπειρώτες που την αντιμετωπίζουν κυρίως ως μουσειακό είδος παρά ως φορέα φρέσκιας πνοής και αναδημιουργίας. Ως εκ τούτου η παρουσία της σε ανάλογες εκδηλώσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα καθίσταται περιττή
Ας μη διαμαρτύρεται λοιπόν το προεδρείο της, όταν δυσκολεύεται να βρει ακροατήριο για επιδοθεί σε μια λαϊκίστικη πολιτική προπαγάνδα που όπως αποδείχθηκε από τις εκδηλώσεις που ανεπιτυχώς διοργανώνει, δεν ενδιαφέρουν κανένα. απόδημο ηπειρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής διαποτισμένο από το αντιαμερικανικό σύνδρομο της αριστερίστικης παπαρολογίας αποφάσισε να δώσει ένα ισχυρό χτύπημα στον καπιταλισμό και τους υποτιθεμένους εκπροσώπους του, αποφεύγοντας την συμμετοχή σε ένα δήθεν «καπιταλιστικό» συνέδριο, προφασιζόμενο γελοίες δικαιολογίες.
Μετά από αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, ο καπιταλισμός αρχίζει να καταρρέει και οι επαναστάτες ετοιμάζονται να εισβάλουν στα θερινά ανάκτορα.