ΧΡΥΣΟ Μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου ο Λάζαρος Θεοδωρίδης

Aθλητής του Γ.Σ Πρωτέα Ηγουμενίτσας
Την 1 θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε εχτές η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 στους Βαλκανικούς Αγώνες Εφήβων - Νεανίδων που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες, το Σάββατο 5 Ιουλίου και την Κυριακή 6 Ιουλίου.
Στην Εθνική ομάδα η οποία αποτελείται από τους (Θεοδωρίδης-Λεβαντίνος-Εμπέογλου-Κοτίτσας) συμμετείχε και ο αθλητής του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Λάζαρος Θεοδωρίδης . Το Σάββατο ο Λάζαρος Θεοδωρίδης κατέλαβε την 6 θέση στα 400 μέτρα , ανάμεσα σε 18 αθλητές από δεκαέξι χώρες που συμμετέχουν, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ με χρόνο 49,47.



Επίσης συμμετείχε η Ναταλία Μπέση η οποία κατέκτησε την 5 θέση στους αγώνες στο μήκος με άλμα 5,47 συνεχίζοντας τις πολύ καλές επιδόσεις για φέτος .

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους τον κ .Βιρβίλη Κώστα για την συμμετοχή και τις επιτυχίες στους Βαλκανικούς Αγώνες αλλά και για την προσπάθεια τους όλη την χρονιά .

Επόμενες διοργάνωσεις που θα συμμετέχει ο σύλλογος ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 2014 όπου θα συμμετέχει με δύο αθλητές τον Λάζαρο Θεοδωρίδη στα 400 μέτρα και τον Φίλιππο Τζάνη στα 80 μ Παμπαίδων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Λάρισα το Σάββατο 12 Ιουνίου και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2014 και θα συμμετέχει με 12 αθλητές και αθλήτριες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: