H Πάργα πρώτη επιλογή για τον Δεκαπενταύγουστο

Η Πάργα είναι η δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων παραθεριστών για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr. Στην πρώτη εικοσάδα περιλαμβάνονται άλλος ένας προορισμός της Ηπείρου, τα Σύβοτα που είναι 15η στη σχετική λίστα και δύο της Λευκάδας, η Νικιάνα (10η) και η Βασιλική (18η).

Παρά το γεγονός της πρώτης προτίμησης, η Πάργα δεν είναι από τις ακριβότερες περιοχές, καθώς η τιμή διανυκτέρευσης διαμορφώνεται στα 92 ευρώ, με την πρωτοκαθεδρία στον τομέα αυτό να έχει η Μύκονος με 252 ευρώ! Δεν συμβαίνει όμως με τα Σύβοτα, που με μέση τιμή τα 121 ευρώ είναι στην 3η θέση, μετά τη Μύκονο και την Πάφο. Στα 110 ευρώ είναι η τιμή στη Νικιάνα και στα 93 ευρώ στη Βασιλική.
Όπως σημειώνουν τα ΝΕΑ, που συγκέντρωσαν τα στοιχεία, η λίστα δημοφιλίας προήλθε από τις αναζητήσεις που έγιναν στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Μαϊου έως 31 Ιουλίου 2014 για ταξίδια διακοπών που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 μέχρι και τις 28 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: