Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φωτογραφιστές»

Oι «Φωτογραφιστές», μια Γιαννιώτικη ομάδα δημιουργικής φωτογραφίας που δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2014 πραγματοποιεί την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» από 12-19 Νοεμβρίου 2104.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας, η έκθεση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας τους να τοποθετηθούν με εναλλακτικό τρόπο στα φωτογραφικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων. Η διαφορά έγκειται στον τρόπο λειτουργίας των «Φωτογραφιστών», που στηρίζεται στο πνεύμα της συναπόφασης, της ενεργητικής συμμετοχής και της συνευθύνης όλων των μελών της.
Μετά από ένα χρόνο, η ομάδα έρχεται με την πρώτη της έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, να συμβάλει στη συνέχιση της φωτογραφικής παράδοσης στην πόλη μας. Με σεβασμό απέναντι σε αυτό που προϋπήρξε φωτογραφικά αλλά και φιλικά απέναντι σε οιαδήποτε φωτογραφική νεωτερική πρόταση, «Οι Φωτογραφιστές» σας καλούν στα εγκαίνια της έκθεσής τους, στις 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8 το βράδυ.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, έως και την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

3 σχόλια:

Αντώνης είπε...

Σύντομα και η Ηγουμενίτσα θα έχει τη δική της φωτογραφική ομάδα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αναφέρεσαι στη κίνηση που ετοιμάζουν οι 4 γνωστοί φωτογράφοι της πόλης;

Αντώνης είπε...

Αρχές Δεκεμβρίου τα υπόλοιπα…