Ομιλία Αντώνη Μπέζα στους Φιλιάτες

«Αυτές οι εκλογές, είναι εκλογές ανάμεσα σε δύο κόσμους, τελείως διαφορετικούς» τόνισε στη σημερινή του ομιλία στους Φιλιάτες, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αντώνης Μπέζας και τόνισε: «ότι τώρα, είναι η ώρα των ξεκάθαρων επιλογών. Η ώρα της μεγάλης απόφασης για το μέλλον της πατρίδας».
Ο κ. Μπέζας, αναφερόμενος στους κινδύνους της επόμενης ημέρας των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το εκλογικό προβάδισμα, επεσήμανε:

«Εμείς, δεν κινδυνολογούμε, την αλήθεια λέμε. Την αλήθεια έχουμε με το μέρος μας. Αυτό σε μια δημοκρατική αναμέτρηση, είναι το ισχυρότερο όπλο. Και η αλήθεια είναι, ότι ακόμη και ένα μικρό μέρος απ’ όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ αν προσπαθήσουν να εφαρμόσουν, θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε νέα κρίση και νέο αναγκαστικό δανεισμό. Και τότε οι θυσίες των δυόμιση τελευταίων ετών, θα πάνε χαμένες, τώρα που αρχίζουν να πιάνουν τόπο».


Ασκώντας κριτική στην παροχολογία και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μπέζας υπενθύμισε ότι το 2009 «το δέλεαρ τότε ήταν το «λεφτά υπάρχουν». «Σήμερα» ανέφερε «ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται αυξήσεις, προσλήψεις στο δημόσιο, σεισάχθεια και διαγραφή χρεών, κατάργηση φόρων και παροχές προς όλους και για όλα, ένα πρόγραμμα κυριολεκτικά «λίστα γάμου» για τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα. Στην ουσία είναι πάλι, ένα καινούργιο «λεφτά υπάρχουν» με διαφορετικό περιτύλιγμα».
Σχετικά με τους στρατηγικούς τομείς που θα ενισχυθούν στην περιοχή Φιλιατών από το νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο της ΝΔ τόνισε:
«Πριν από λίγες ημέρες η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το αναπτυξιακό της σχέδιο για τα επόμενα χρόνια ως το 2020. Αναπτυξιακό σχέδιο που στηρίζεται σε πολύ συγκεκριμένους στρατηγικούς τομείς, όπως η αγροτική ανάπτυξη, οι μεταφορές και ο τουρισμός και που δημιουργεί ένα νέο παραγωγικό πρότυπο για την πατρίδα μας. Έχοντας σαν εργαλείο, αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο, η δέσμευσή μας να στηρίξουμε τον Δήμο Φιλιατών και τη Δημοτική Αρχή, είναι ισχυρή και ακλόνητη. Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και τώρα.
Έλεγαν, ότι δεν θα κατασκευαστεί ποτέ η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Φιλιατών. Έλεγαν, ότι το 2009, έγινε για λόγους προεκλογικούς η θεμελίωση του κτηρίου. Έλεγαν επίσης, πριν από λίγους μήνες, μάζευαν μάλιστα και υπογραφές διαμαρτυρίας, ότι το Νοσοκομείο θα κλείσει. Η νέα πτέρυγα όμως κατασκευάστηκε, η μεταφορά στη νέα πτέρυγα έγινε, το Νοσοκομείο δεν έκλεισε, και όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά θέλω να σας ανακοινώσω ότι μόλις χθες υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας ο νέος οργανισμός του, ο οποίος προβλέπει μεταξύ άλλων την αύξηση του αριθμού των κλινών του από 90 σε 120!!! Το Νοσοκομείο δηλαδή αναβαθμίστηκε. Είναι ίσως το μοναδικό Νοσοκομείο της χώρας, στο οποίο την περίοδο του Μνημονίου, αυξάνει και δεν ελαττώνεται ο αριθμός των κλινών του. Αλλά και το 628 ΤΠ, παρότι επιχειρήθηκε η κατάργησή του, συνεχίζει να λειτουργεί, γιατί εμείς σταματήσαμε την κατάργησή του. Και όχι μόνον αυτό, αλλά με αλλαγή του στρατιωτικού κανονισμού, δώσαμε τη δυνατότητα ως Μονάδα πρώτης μετάθεση, να υπηρετούν σ΄αυτό και Θεσπρωτόπουλα.


 Παράλληλα, με πόρους του νέου ΕΣΠΑ, προετοιμάζονται νέα έργα, όπως η μελέτη για τη βελτίωση του οδικού άξονα Ηγουμενίτσα- Τελωνείο Μαυροματίου, ο αναδασμός στον κάμπο Ελαίας, νέες παρεμβάσεις στο αρχαίο θέατρο Γιτάνων, η ανακατασκευή του δρόμου Φιλιάτες- Σαγιάδας, παρεμβάσεις στα αρδευτικά της Σκάλας Φιλιατών, της Κεστρίνης και της Σαγιάδας, αναμόρφωση της παραλιακής ζώνης της Σαγιάδας, ενώ, όπως είναι γνωστό, κατασκευάζεται ήδη το έργο του Βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Φιλιατών».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μπέζας υπογράμμισε ότι «ως βουλευτής και μέλος της Κυβέρνησης, ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας νόμους δύσκολους, σήκωσα τεράστιο βάρος επάνω μου, τεράστιο πολιτικό κόστος. Αντιμετωπίσαμε, μαζί με άλλους, την οργή, το θυμό και πολλές φορές τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών. Έπρεπε όμως να το κάνουμε, γιατί αυτή ήταν η ευθύνη μας απέναντι στην πατρίδα, και η ιστορία θα μας δικαιώσει. Οτιδήποτε μεγάλο γίνεται στον κόσμο, γίνεται στη φωνή του καθήκοντος, οτιδήποτε άθλιο γίνεται, γίνεται στο όνομα του προσωπικού συμφέροντος. Το βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ελπίδα έρχεται. Είναι όμως ένα ψευδεπίγραφο σύνθημα, είναι μια κοροϊδία, γιατί εκείνος που δεν νοιάζεται για την Ευρώπη και οδηγείται σε σύγκρουση μαζί της, παίζει τη χώρα «στα ζάρια». Η πραγματική ελπίδα είναι η Νέα Δημοκρατία.
Εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές της Κυριακής, την επόμενη τετραετία η Ελλάδα θα έχει την πιο αναγεννητική, την πιο μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που έχει ζήσει ποτέ ο τόπος»!
Σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου, για την παρουσία σας εδώ σήμερα και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Το Φιλιάτι είναι μέσα στην καρδιά μας, είναι σαν ιδιαίτερη πατρίδα μας. Το Φιλιάτι θα είναι πάντα προτεραιότητά μας. Το έχουμε αποδείξει με έργα και όχι με λόγια!!!
Έχω υπηρετήσει στις Κυβερνήσεις δύο Πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά. Και οι δύο έχουν έλθει εδώ στο Φιλιάτι, στην άκρη της Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στους ανθρώπους μας που με δυσκολία προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Αλλά και το Φιλιάτι στέλνει σήμερα μήνυμα νίκης, όπως έγινε και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, όταν ο Σπύρος Παππάς ένωσε τις δυνάμεις της παράταξης και εκλέχθηκε Δήμαρχος.
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τον καλύτερο και με το χειρότερο εαυτό της. Θα διαλέξει, αν θέλει να προχωρήσει μπροστά, να γίνει μια σύγχρονη δημοκρατική χώρα μέσα στη Ευρώπη και να επιστρέψει στην κανονικότητα, ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω στην κρίση, στον κρατισμό και στην απατηλή ευημερία με δανεικά, που δεν θα μπορεί να αποπληρώσει.
Θα διαλέξει ανάμεσα στο χθες του λαϊκισμού και στο μέλλον της αλήθειας και της ευθύνης. Θα διαλέξει αν θα μείνουμε στην ανάπτυξη που μόλις ξεκίνησε και θα δημιουργηθούν ξανά δουλειές για τα παιδιά μας ή θα βυθιστούμε στην αστάθεια, την αβεβαιότητα και την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.
Αυτές οι εκλογές, είναι εκλογές ανάμεσα σε δύο κόσμους, τελείως διαφορετικούς. Γι’ αυτό τώρα, είναι η ώρα των ξεκάθαρων επιλογών. Η ώρα της μεγάλης απόφασης για το μέλλον της πατρίδας. Γι΄αυτό η Θεσπρωτία ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, η Θεσπρωτία ψηφίζει Αντώνη Σαμαρά, για να πάει μπροστά η Πατρίδα μας, για να σβήσει για πάντα το ψέμα, ο λαϊκισμός και η δημαγωγία!!
Ολόκληρη η ομιλία του Αντ. Μπέζα:
Φίλες και Φίλοι,
Εμείς, δεν κινδυνολογούμε, την αλήθεια λέμε. Την αλήθεια έχουμε με το μέρος μας. Αυτό σε μια δημοκρατική αναμέτρηση, είναι το ισχυρότερο όπλο.
Και η αλήθεια είναι, ότι ακόμη και ένα μικρό μέρος απ’ όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ αν προσπαθήσουν να εφαρμόσουν, θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε νέα κρίση και νέο αναγκαστικό δανεισμό. Και τότε οι θυσίες των δυόμιση τελευταίων ετών, θα πάνε χαμένες, τώρα που αρχίζουν να πιάνουν τόπο.
Θα χαθούν συνολικά τα χρήματα της ΚΑΠ –της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής- που θα παίρνει ο έλληνας παραγωγός. Διότι δεν υπάρχει περίπτωση, εμείς να αμφισβητούμε το χρέος και τους τόκους, και εκείνοι να εξακολουθούν να πληρώνουν τις επιδοτήσεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας.
Θα χαθούν τα χρήματα από το νέο ΕΣΠΑ! Διότι δεν είναι δυνατόν να συγκρουστούμε μαζί τους, και εκείνοι να εξακολουθούν να δίνουν χρήματα από τα κοινοτικά κονδύλια για έργα και δράσεις στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.
Θα χαθεί η ενίσχυση ρευστότητας που δίνει η ΕΚΤ στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και την πραγματική οικονομία. Χθες μόλις εγκρίθηκε να υπαχθούν οι ελληνικές τράπεζες στον Μηχανισμό Έκτακτης Ρευστότητας, αλλά για δύο μόνο εβδομάδες, μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου. Διότι δεν είναι δυνατόν να αμφισβητούμε τους κανόνες του ευρώ, και εκείνοι να εξακολουθούν να στηρίζουν τη χώρα μας, μέσα από τους ίδιους αυτούς κανόνες. Είναι βέβαιο ότι θα μας πετάξουν απέξω!!!
Αυτή είναι η αλήθεια! Και αυτή την αλήθεια οφείλουμε, να την πούμε κατάματα. Δεν είναι κινδυνολογία. Αυτή είναι η αλήθεια! Και γι’ αυτή την αλήθεια οφείλουμε να προειδοποιήσουμε, διαφορετικά θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ιστορία και τους πολίτες που μας εμπιστεύονται.
Το 2009, όταν ξεκινούσε η κρίση, η Νέα Δημοκρατία και η Ελλάδα, βρέθηκαν μπροστά σε έναν πρωτόγνωρο πολιτικό εκβιασμό, με αφορμή την τότε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο ίδιος εκβιασμός χρησιμοποιήθηκε ξανά, έξι χρόνια μετά, και πάλι με αφορμή την τωρινή εκλογή Προέδρου. Οδηγηθήκαμε σε εκλογές που η χώρα δεν τις χρειάζονταν.
Το δέλεαρ τότε ήταν το «λεφτά υπάρχουν». Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται αυξήσεις, προσλήψεις στο δημόσιο, σεισάχθεια και διαγραφή χρεών, κατάργηση φόρων και παροχές προς όλους και για όλα, ένα πρόγραμμα κυριολεκτικά «λίστα γάμου» για τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα. Στην ουσία είναι πάλι, ένα καινούργιο «λεφτά υπάρχουν» με διαφορετικό περιτύλιγμα.
Η Ελπίδα, όπως όλα τα σπουδαία πράγματα, δύσκολα κατακτιέται. Και εμείς με κόπους και θυσίες, την κατακτήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Και αφήσαμε τα δύσκολα πίσω μας! Και μπήκαμε στον δρόμο της ανάπτυξης! Τώρα τι θα κάνουμε;
Θα ξαναγυρίσουμε στο χείλος της καταστροφής, αφήνοντας τους λαϊκιστές να ξανα-κοροιδέψουν τον ελληνικό λαό, δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια; Θα πέσουμε πάλι θύματα της δημαγωγίας, των κάλπικων υποσχέσεων και του ψέματος; Η απάντηση είναι όχι!!!

Είμαστε οι περισσότεροι, η σιωπηλή πλειοψηφία που θα νικήσει την Κυριακή! Θα νικήσει το μέλλον των παιδιών μας. Θα απομονωθούν όσοι θέλουν την πατρίδα μας απροστάτευτη και χρεοκοπημένη. Θα νικήσει η σύγχρονη Ελλάδα και όχι η Ελλάδα του παρελθόντος. Θα νικήσει η Νέα Δημοκρατία, θα νικήσει η αλήθεια και ο Αντώνης Σαμαράς!!

Πριν από λίγες ημέρες η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το αναπτυξιακό της σχέδιο για τα επόμενα χρόνια ως το 2020. Αναπτυξιακό σχέδιο που στηρίζεται σε πολύ συγκεκριμένους στρατηγικούς τομείς, όπως η αγροτική ανάπτυξη, οι μεταφορές και ο τουρισμός και που δημιουργεί ένα νέο παραγωγικό πρότυπο για την πατρίδα μας.
Έχοντας σαν εργαλείο, αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο, η δέσμευσή μας να στηρίξουμε τον Δήμο Φιλιατών και τη Δημοτική Αρχή, είναι ισχυρή και ακλόνητη. Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και τώρα.
Έλεγαν, ότι δεν θα κατασκευαστεί ποτέ η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Φιλιατών. Έλεγαν, ότι το 2009, έγινε για λόγους προεκλογικούς η θεμελίωση του κτηρίου. Έλεγαν επίσης, πριν από λίγους μήνες, μάζευαν μάλιστα και υπογραφές διαμαρτυρίας, ότι το Νοσοκομείο θα κλείσει.
Η νέα πτέρυγα όμως κατασκευάστηκε, η μεταφορά στη νέα πτέρυγα έγινε, το Νοσοκομείο δεν έκλεισε, και όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά θέλω να σας ανακοινώσω ότι μόλις χθες υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας ο νέος οργανισμός του, ο οποίος προβλέπει μεταξύ άλλων την αύξηση του αριθμού των κλινών του από 90 σε 120!!! Το Νοσοκομείο δηλαδή αναβαθμίστηκε. Είναι ίσως το μοναδικό Νοσοκομείο της χώρας, στο οποίο την περίοδο του Μνημονίου, αυξάνει και δεν ελαττώνεται ο αριθμός των κλινών του.
Αλλά και το 628 ΤΠ, παρότι επιχειρήθηκε η κατάργησή του, συνεχίζει να λειτουργεί, γιατί εμείς σταματήσαμε την κατάργησή του. Και όχι μόνον αυτό, αλλά με αλλαγή του στρατιωτικού κανονισμού, δώσαμε τη δυνατότητα ως Μονάδα πρώτης μετάθεση, να υπηρετούν σ΄αυτό και Θεσπρωτόπουλα.
Παράλληλα, με πόρους του νέου ΕΣΠΑ, προετοιμάζονται νέα έργα, όπως η μελέτη για τη βελτίωση του οδικού άξονα Ηγουμενίτσα- Τελωνείο Μαυροματίου, ο αναδασμός στον κάμπο Ελαίας, νέες παρεμβάσεις στο αρχαίο θέατρο Γιτάνων, η ανακατασκευή του δρόμου Φιλιάτες- Σαγιάδας, παρεμβάσεις στα αρδευτικά της Σκάλας Φιλιατών, της Κεστρίνης και της Σαγιάδας, αναμόρφωση της παραλιακής ζώνης της Σαγιάδας, ενώ, όπως είναι γνωστό, κατασκευάζεται ήδη το έργο του Βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Φιλιατών.
Όλα αυτά δε συμβαίνουν τυχαία. Συμβαίνουν, επειδή είμαστε δίπλα στους Θεσπρωτούς και τις Θεσπρωτές!! Κερδίσαμε μάχες που βελτίωσαν τη ζωή των πολιτών. Δημιουργήσαμε νέες προτεραιότητες.
Πήγαμε τη Θεσπρωτία μπροστά. Μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή. Μπορούμε να ξανακάνουμε τη Θεσπρωτία πρωταγωνιστή. Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Με σταθερότητα, ελπίδα και ανάπτυξη!!!
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Μόλις πριν από λίγα χρόνια, πολλοί συμπολίτες μας πίστεψαν στις εύκολες υποσχέσεις. Και το πλήρωσε ο τόπος πανάκριβα. Πολλοί υπέκυψαν στις σειρήνες του λαϊκισμού και των πολιτικάντηδων. Πολλοί ζητωκραύγασαν την ανευθυνότητα, και τιμώρησαν την ευθύνη που εμείς δείξαμε.
Τώρα, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα τέτοια σφάλματα. Τώρα περισσότερο από ποτέ, κρατάμε στα χέρια μας τη μοίρα του τόπου μας. Η ψήφος μας, πρέπει να εκφράζει λογική και όχι θυμό και οργή. Η ψήφος μας, πρέπει να εκφράζει ελπίδα και αισιοδοξία, και όχι απόγνωση και στείρα άρνηση. Ξέρω, ξέρουμε, ότι υπάρχει ένας κόσμος πληγωμένος, ο οποίος διαδηλώνει για την οργή του. Σ’ αυτόν τον κόσμο είναι η έγνοια μας. Ξέρουμε όμως ταυτόχρονα, ότι ο κόσμος αυτός που βράχηκε, δεν θέλει και να πνιγεί.
Όταν αναλάβαμε το 2012, υπήρχε ένα πραγματικό χάος. Όλοι προεξοφλούσαν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη. Ελάχιστοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε. Κάποιοι, που στα δύσκολα είναι πάντα απόντες, μας κοίταζαν από μακριά περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα.
Ως βουλευτής και μέλος της Κυβέρνησης, ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας νόμους δύσκολους, σήκωσα τεράστιο βάρος επάνω μου, τεράστιο πολιτικό κόστος. Αντιμετωπίσαμε, μαζί με άλλους, την οργή, το θυμό και πολλές φορές τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών. Έπρεπε όμως να το κάνουμε, γιατί αυτή ήταν η ευθύνη μας απέναντι στην πατρίδα, και η ιστορία θα μας δικαιώσει. Οτιδήποτε μεγάλο γίνεται στον κόσμο, γίνεται στη φωνή του καθήκοντος, οτιδήποτε άθλιο γίνεται, γίνεται στο όνομα του προσωπικού συμφέροντος.
Το βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ελπίδα έρχεται. Είναι όμως ένα ψευδεπίγραφο σύνθημα, είναι μια κοροϊδία, γιατί εκείνος που δεν νοιάζεται για την Ευρώπη και οδηγείται σε σύγκρουση μαζί της, παίζει τη χώρα «στα ζάρια». Η πραγματική ελπίδα είναι η Νέα Δημοκρατία.
Εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές της Κυριακής, την επόμενη τετραετία η Ελλάδα θα έχει την πιο αναγεννητική, την πιο μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που έχει ζήσει ποτέ ο τόπος! Αυτόν τον δρόμο ανοίξαμε για τα καλά και αυτόν τον δρόμο θα προχωρήσουμε, χωρίς το ασφυκτικό περιβάλλον, χωρίς την πίεση, χωρίς τους καταναγκασμούς των μνημονίων.
Με περισσότερες φοροελαφρύνσεις, για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Με την κατάργηση των τεκμηρίων και την αποκατάσταση των αδικιών του ΕΝΦΙΑ. Οι επιδοτήσεις των αγροτών μας, όπως η εξισωτική που πληρώνεται από χθες, δεν πρόκειται να φορολογηθούν.
Με την πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας και την επαναφορά της ισόβιας σύνταξης στις πολύτεκνες μητέρες. Με μειωμένες εισφορές, για επαγγελματίες σε οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων. Με την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους. Με Αστυνομία ισχυρή και οργανωμένη να φυλάει τα σύνορά μας, και όχι αφοπλισμένη και αποδυναμωμένη.
Με μέτρα φιλικά προς τις επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα μειώσουν την ανεργία. Με το νέο ΕΣΠΑ ύψους 23 δις ευρώ και μεγάλα έργα υποδομής όπως η Ιόνια Οδός και ο Ε69.
Με τη νέα ΚΑΠ για τους αγρότες μας, ύψους 20 δις ευρώ, με 2 δις το χρόνο, την περίοδο 2015-2020 άμεσες ενισχύσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα από το 2015 και μετά, με την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων.
Φίλες και Φίλοι,
Η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, θα σπρώξει την Ελλάδα σε μια νέα εποχή, μέσα στην Ευρώπη, με ανάπτυξη και ευημερία, με ευκαιρίες για όλους. Καμία ψήφος να μη χαθεί. Καμία ψήφος να μη χαριστεί, σαν ψήφος διαμαρτυρίας σε μικρά κόμματα, σαν ψήφος διαμαρτυρίας στα «άκρα». Όσο πιο δυνατή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο καλύτερα για τη χώρα και το μέλλον της. Όσο πιο δυνατή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο λιγότερο κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της πατρίδας μας.
Λένε κάποιοι, για να προβάλουν την υποτιθέμενη διαφορετικότητά τους, ότι το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης κατέρρευσε. Αυτό είναι η μισή αλήθεια, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η νέα Μεταπολίτευση. Η άλλη όμως μισή αλήθεια είναι ότι η Νέα Δημοκρατία, θα παραμείνει ένας από τους ισχυρούς πυλώνες και της νέας Μεταπολίτευσης. Και αν οι πολιτικοί είναι μέρος του προβλήματος, οι πολιτικοί είμαστε ταυτόχρονα και μέρος της λύσης του προβλήματος. Δεν υπάρχουν λύσεις έξω από την πολιτική.
Και επιπλέον, δεν είμαστε όλοι οι πολιτικοί ίδιοι. Πολλοί από εμάς, το έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε ίδιοι. Στηριχτείτε λοιπόν επάνω μας, ακουμπήστε επάνω μας, και μαζί θα συνεχίσουμε!!!

Σήμερα εδώ από το Φιλιάτι προχωρούμε, με απόφαση ευθύνης. Για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε και τώρα τη χτίζουμε βήμα-βήμα. Για την Ελλάδα που χρωστάμε στα νέα παιδιά!
Αρνηθείτε, όσους αρνούνται την αλήθεια. Αμφισβητείστε, όσους αμφισβητούν τη νοημοσύνη σας. Εμείς λέμε την αλήθεια, εμείς εγγυόμαστε το αύριο της Θεσπρωτίας. Εμείς λέμε την αλήθεια, εμείς εγγυόμαστε το αύριο της πατρίδας μας!!! Καλή δύναμη. Με τη νίκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: