Ευχαριστήρια επιστολή του Γιώργου Οικονόμου

Υποψήφιου βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία.
Αγαπητές Συμπατριώτισσες και αγαπητοί Συμπατριώτες,
Οι εκλογές τελείωσαν. Στη Θεσπρωτία ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε μια σημαντική επιτυχία με μια έδρα στην οποία συνέβαλαν αποφασιστικά τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του, με τη συμμετοχή τους στην προεκλογική καμπάνια.
Ο καθημαγμένος, εξουθενωμένος και ταπεινωμένος λαός μας, από τις πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων τεσσάρων ετών αλλά και από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα που είναι αναμεμειγμένα και με ακροδεξιό φανατισμό, περιμένει πολλά από την κυβέρνηση του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Ο δικός μας Νομός που είναι από τους φτωχότερους στη χώρα και την Ευρώπη έχει εναποθέσει όλες του τις ελπίδες για άρση των ενοχλητικών περιφερειακών ανισοτήτων, για ολοκλήρωση των έργων υποδομής, για στήριξη των αγροτών και των μικρομεσαίων για μείωση της ανεργίας και γενικότερα για ανάπτυξη προς όφελος του λαού. Πρέπει πλέον σιγά -σιγά να αρχίσει η Κυβέρνηση την υλοποίηση συλλογικών αιτημάτων και κοινωνικών προσδοκιών.
Προσωπικά ευχαριστώ από καρδιάς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, τιμώντας στο πρόσωπό μου την κοινή μας αντίληψη για τη συμμετοχή, την αξιοπρέπεια, τους αγώνες, τη σταθερή ριζοσπαστική πορεία της Αριστεράς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την αγωνιστική, αντικειμενική και υπεύθυνη στάση της, δηλώνω δε, ότι θα είμαι πολιτικά παρών και θα βρίσκομαι στη διάθεση όλων των Θεσπρωτών.
Τέλος συγχαίρω τον Βουλευτή του νομού μας Μάριο Κάτση και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του.
Γιώργος Δ. Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: