Περιπέτεια στον αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα

Πρόβλημα στην πτήση για Ιωάννινα
Μία μικρή περιπέτεια έζησαν ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης από την Αθήνα για τα Ιωάννινα το πρωί του Σαββάτου.
Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του Τσίπρα παρουσίασε πρόβλημα λίγα λεπτά μετά από την απογείωση. Για αυτό το λόγο οι πιλότοι έκριναν ότι θα έπρεπε να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και προσγείωσαν το αεροσκάφος με ασφάλεια.

Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργάτες του αντιμετώπισαν με χιούμορ και ανέκδοτα το απρόοπτο. Επιβάτες της πτήσης αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του θυμήθηκε το ανέκδοτο με τον επιβάτη που θα χρησιμοποιούσε τα δύο αλεξίπτωτα πέφτοντας από το αεροπλάνο, ενώ είχε διαβεβαιώσεις ότι στο έδαφος θα τον περίμεναν στρατιωτικά φορτηγά. Κι όταν δεν άνοιξαν ούτε το πρώτο, ούτε το δέυτερο αλεξίπτωτο κατά την πτώση, τότε αυτός αναρωτήθηκε αν τουλάχιστον θα τον περιμένουν τα φορτηγά.
Λίγη ώρα αργότερα οι ταξιδιώτες- ανάμεσά τους και ο κ. Τσίπρας- επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος το οποίο τους μετέφερε στα Ιωάννινα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος που αρχικά πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: