Μετεκλογική Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης του Γενάρη αποτελεί ιστορική στιγμή για τη χώρα μας, τους ανθρώπους της και την Ευρώπη. Αποτελεί μια ξεκάθαρη, μεγάλη νίκη της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης απέναντι στον αυταρχισμό, το φόβο, τη λιτότητα, την καταστροφή. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής. Η τρόικα είναι πια παρελθόν. Η ελπίδα νίκησε. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Θεσπρωτία καλωσορίζει το αύριο.

Δώσαμε όλοι και όλες μαζί έναν ωραίο αγώνα έτσι ώστε στη σύντομη προεκλογική περίοδο να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του νομού μας. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία δικός μας βουλευτής, θα μεταφέρει τα οξυμμένα προβλήματα της περιοχής μας στο εθνικό κοινοβούλιο, έτσι ώστε να βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους όσους εργάστηκαν και συνέδραμαν σε αυτό τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα. Καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και του τόπου μας και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για να μην τους διαψεύσουμε.
Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΣΕ
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν η σελίδα γυρίζει μαζί με τα κατακάθια του πασοκ και με κάποιους γυμνοσάλιαγκες ρουφιάνους «αριστεριστές» που στήριξαν ότι ποιο διεφθαρμένο υπήρχε στη Θεσπρωτία, αναρωτιέται κανείς ποιο αύριο μπορεί να καλωσορίζει ο τόπος μας.