Πληγείσες περιοχές των Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης

Το εύρος των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, επισκεπτόμενος σήμερα περιοχές των Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
Μεταξύ άλλων επισκέφτηκε την Βρυσέλα Φιλιατών, την περιοχή Αμμουδιάς καθώς και περιοχές του Δήμου Ζηρού, όπου παραμένουν πλημμυρισμένες πεδιάδες και έχουν προκληθεί ζημιές σε αγροτικές υποδομές και σε καλλιέργειες.

Ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε ότι οι συγκεκριμένες περιοχές έχουν ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. "Οι υπηρεσίες των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων αντιμετώπισαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Ήπειρο.


 Οι όγκοι του νερού όμως ήταν τεράστιοι και αδύνατο να αντιμετωπιστούν με όσα μέσα και αν διέθετε η Πολιτεία", τονίζω προσθέτοντας ότι έχει συνεχή συνεργασία με τους αντίστοιχους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Θ. Πιτούλη και Στ. Ιωάννου, ώστε αμέσως μόλις υποχωρήσουν τα νερά, να αρχίσει η προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών.
Πέραν αυτών, ο Περιφερειάρχης εξέτασε και προβλήματα που έχουν προκληθεί στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα αντιμετωπιστούν με τη βελτίωση της κατάστασης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κακοτεχνίες είναι εμφανέστατες και δια γυμνού οφθαλμού. Τους δρόμους «τσιγαρόχαρτο» ποιος τους κατασκεύασε και κυρίως, ποιος τους παρέλαβε κυρ Αλέκο μας;