Σκληρή ανακοίνωση από την «Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη» για το σχολείο Βούλγαρη

Δυστυχώς μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι η πολιτική ανικανότητα της Δημάρχου Σουλίου κοστίζει στο Δήμο μας απεντάξεις έργων από σημαντικά προγράμματα.
Ενώ ήταν ενήμερη από της αρχές Ιανουαρίου για την απένταξη του Δημοτικού Σχολείου ¨Βούλγαρη¨ από το πρόγραμμα ¨ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ¨, δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, παρότι αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν δύο Δημοτικά συμβούλια στα οποία έγινε ενημέρωση για άλλα θέματα τα οποία και είχε ήδη κάνει γνωστά με δελτία τύπου, θεωρώντας προφανώς ασήμαντη την απόφαση απένταξης και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη λογική του ΕΝΟΣ που τη διακατέχει στην Διοίκηση του Δήμου.

Με άλλα λόγια, ενώ ο κάθε απλός πολίτης μπορεί να μπαίνει στο πρόγραμμα ¨ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ¨ ώστε να αλλάξει τα κουφώματα ή να μονώσει την κατοικία του, ο Δήμος Σουλίου δεν καταφέρνει να κάνει το ίδιο για το Ιστορικό Δημοτικό Σχολείο ¨Βούλγαρη¨!!
Για έργο ενταγμένο !! Τι μπορεί να πει κανείς…
Δεν ξέρουμε αν αυτό χαρακτηρίζεται ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή ΝΤΡΟΠΗ για την Δήμαρχο, ΣΙΓΟΥΡΟ όμως είναι ότι ο Δήμος Σουλίου δεν πάει καθόλου καλά.
Πιστεύουμε ότι άμεσα πρέπει να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο που θα συζητήσει για τις ευθύνες απένταξης του έργου (αναθέσεις μελετών οι οποίες ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν, έλλειψη βεβαίωσης στατικής επάρκειας και λοιπά) καθώς και για την τακτική και τις ενέργειες που επιβάλεται να ακολουθηθούν για να αποκατασταθεί το Δημοτικό Σχολείο ¨Βούλγαρη¨ γιατί η εγκατάλειψη του είναι προσβολή για την Παραμυθιά και την Ιστορία της.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/recentnews.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: