Εορταστικές επισκέψεις των Εθελοντών Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ. σε ιδρύματα του Νομού Θεσπρωτίας

Οι Εθελόντριες του Σώματος Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας με την εκπαιδεύτρια τους, επισκέφθηκαν την Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα,με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα, το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών , το Ίδρυμα Ψυχαργώ και το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσπρωτίας.

Με πίστη στην ανθρώπινη υπόσταση ,με αγάπη , ευσπλαχνία κι ευγένεια , προσέφεραν Πασχαλινά εδέσματα στο προσωπικό και τους νοσηλευόμενους των ιδρυμάτων . Οι ευχές όλων των Εθελοντών για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα δημιούργησε ένα αίσθημα συγκίνησης κι αισιοδοξίας στους νοσηλευόμενους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ανιδιοτέλεια είναι κοινωνική αρετή από την οποία πρέπει να εμφορείται ο άνθρωπος για να εκπληρώσει τον ηθικό του προορισμό προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.
Ευχόμαστε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να χαρίζει ελπίδα κι αισιοδοξία στις ψυχές των ανθρώπων, και το Αναστάσιμο μήνυμα να αποτελέσει εφαλτήριο για μια κοινωνία αγάπης, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας.
Καλό Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: