Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τουριστικούς Πράκτορες των Σκοπίων

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, συναντήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας με εκπροσώπους Τουριστικών Πρακτορείων και Γραφείων των Σκοπίων μεταξύ των οποίων ήταν και ο Διευθυντής του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τουρισμού των Σκοπίων, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, ύστερα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και σε συνεργασία με την κα. Όλγα Μεζερίδου, Σύμβουλο Α’ του γραφείου ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια, η οποία και τους συνόδευε. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρος Πάσχος καθώς και ο Διευθυντής του κ. Πέτρος Ζουμπούλης.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αφού αναφέρθηκε στο απαράμιλλο τουριστικό προϊόν ολόκληρου του Δήμου αλλά και γενικότερα της Θεσπρωτίας καθώς και στη Θεσπρωτική φιλοξενία δήλωσε ότι θα στηρίξει δράσεις, σε αγαστή συνεργασία με το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, που στοχεύουν στην ανάδειξη των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και στην ενίσχυση της συνεργασίας, στο εν λόγω πεδίο, με την γειτονική χώρα.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε, για άλλη μια φορά, τον Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους τονίζοντας ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να αναπτυχθεί ο Τουρισμός στην περιοχή μας.
Οι εκπρόσωποι των πρακτορείων και των γραφείων της γειτονικής χώρας δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές της Θεσπρωτίας και απηύθυναν πρόσκληση στους φορείς για αντίστοιχη επίσκεψη στα Σκόπια.
Όλοι συμφώνησαν ότι τόσο η επίσκεψη στη Θεσπρωτία όσο και η συνάντηση με τον Δήμαρχο θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας συνεργασίας στο πεδίο του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: