4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ


Την Κυριακή 31 Μαΐου διεξήχθησαν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας .Στους αγώνες που παρακολούθησαν πολλοί θεατές (κατάμεστες κερκίδες) υπήρχε η συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από 15 συλλόγους συνολικά .Σημειώθηκαν πάρα πολλές αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες .

Στον αγώνα παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή που ήταν επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου μας η οποία τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ κ Τζοβάρα Λάμπρο για την προσφορά της στον αθλητισμό .
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κ Κάτσης Μ και κ .Γιόγιακας Β , ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος Ι και πολλοί άλλοι επίσημοι .
Ιδιαίτερη αξία έχει η παρουσία του κόσμου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων αθλητών και ιδιαιτέρως των αθλητών -τριων της Ακαδημίας του συλλόγου μας την απονομή των μεταλλίων έκανε η Πηγή Δεβετζή .
Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που ήταν : ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , SUPER MARKET ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΥ , CAFE BAR SOCIAL , HOTEL ΕΝΕΤΙΚΟ RESORT ΠΑΡΓΑ, ΤΑΒΕΡΝΑ SEAS , ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΟ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΛΕΚΟΣ ΗΓ/ΤΣΑ, HOTEL JOLLY καθώς επίσης τον χορηγό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ τα νερά ΖΑΓΟΡΙ .
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για την πολύτιμη συνεισφορά τους , όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και συνεισέφεραν για την άψογη διοργάνωση για την διοργάνωση των αγώνων καθώς επίσης τους συλλόγους που συμμετείχαν στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια: