Εξιχνίαση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Μαργαριτίου Θεσπρωτίας περίπτωση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 86χρονου, που έγινε το απόγευμα της 6ης Ιουλίου στο συνοικισμό Μηλοκοκιά Μαργαριτίου Θεσπρωτίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 21 και 36 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, πλησίασαν τον 86χρονο και με τη μέθοδο της απασχόλησης, του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα χρυσό δακτυλίδι. Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Σύλληψη διωκόμενου με ένταλμα βίαιης προσαγωγής
Με ένταλμα βίαιης προσαγωγής, που είχε εκδοθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, συνελήφθη ένας 32χρονος σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: