Επιστρέφει και στο Νοσοκομείο Φιλιατών ο γυναικολόγος που καταδικάστηκε για το φακελάκι!

Ο ένας μετά τον άλλο, οι επίορκοι γιατροί, επιστρέφουν στα καθήκοντά τους, κάνοντας χρήση του νόμου Κατρούγκαλου, ο οποίος κατά τα λοιπά, θα αποτελούσε την εγγύηση διαφάνειας κι εύρυθμης λειτουργίας του δημοσίου!!!
Με δεδομένο, ότι τα πειθαρχικά συμβούλια, εξ αιτίας ολιγωριών της ίδιας της πολιτείας, δεν κατέστη εφικτό να λειτουργήσουν, οι γιατροί που συνελήφθησαν να χρηματίζονται, κάνουν χρήση των διατάξεων του Νόμου και βρίσκονταν διάφορα παραθυράκια ανοίγουν την πόρτα κι επιστρέφουν στις θέσεις τους!
Προ τριημέρου το Epiruspost.gr αποκάλυψε την επιστροφή του οφθαλμίατρου που είχε συλληφθεί στο Νοσοκομείο της Άρτας.
Με διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, επιβάλλεται η άμεση κι αυτοδίκαιη επιστροφή στα καθήκοντά του!!!
Από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν δηλαδή συνελήφθη μέσα στο ιατρείο του στο Νοσοκομείο, μέχρι και τώρα, το Πειθαρχικό δεν λειτούργησε για την περίπτωσή του, όπως και για άλλες, ενώ η δικαιοσύνη κινείται με τους δικούς της ρυθμούς!!
Ως βόμβα όμως έρχεται η επιστροφή του γυναικολόγου στο Νοσοκομείου Φιλιατών, υπόθεση η οποία είναι διαφορετική από αρκετές άλλες, καθώς ο εν λόγω γιατρός έχει ήδη καταδικαστεί τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό!!!
Και στην περίπτωση του γιατρού αυτού, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Epiruspost.gr η επιστροφή γίνεται με διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας.
Ο γυναικολόγος, είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Το φακελάκι των 300 ευρώ το είχε απαιτήσει από ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να την χειρουργήσει!
Τον Ιούνιο του 2014 ο γιατρός καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας σε φυλάκιση δύο ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.
Ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2015 καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο της Κέρκυρας, το οποίο διατήρησε την ίδια ποινή.
Το Πειθαρχικό και στην δική του περίπτωση στάθηκε αδύνατο να συνεδριάσει όλο αυτό το διάστημα.
Και ιδού τα αποτελέσματα μιας πολιτείας που αδυνατεί να πράξει τα αυτονόητα κι έρχεται να.... επιβραβεύσει το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: