ΟΛΗΓ : Σύσκεψη με θέμα την εξέλιξη των έργων της Β΄ Φάσης του Νέου Λιμένα

Την Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 13:30 μ.μ., στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την εξέλιξη των έργων της Β΄ Φάσης του Νέου Λιμένα.
Στην σύσκεψη, της οποίας προήδρευσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. Ανδρέας Νταής, προσκλήθηκαν και παρευρέθησαν, ο Κεντρικός Λιμενάρχης κ. Αντώνιος Μάζης, καθώς και οι επιβλέποντες μηχανικοί της ΕΥΔΕ/ΚΣΣΥ του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων, αρμόδιοι για το έργο, κ. Κωνσταντίνος Έξαρχος, κ. Χρήστος Μαυροπάνος και κ. Βασίλειος Γαρδίκος.

Σκοπός της σύσκεψης η ενημέρωση και η επίλυση θεμάτων που αφορούν την πορεία των έργων της Β΄ Φάσης, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες μέσω του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων φορέων. Συγκεκριμένα συζητήθηκε η πορεία της διαδικασίας ολοκλήρωσης της τοποθέτησης των φωτοσημαντήρων του διαύλου στην οριστική τους θέση, καθώς και των λοιπών εργασιών που αφορούν την οριστικοποίηση της χαρτογράφησης αυτού. Στόχος μας ο δίαυλος να καταστεί πλήρως λειτουργικός με πλάτος 170 μ., βάθος 10,5 μ. και μήκος 1.700 μ.
Θεωρούμε ότι ο εποικοδομητικός διάλογος, η συνεχής ενημέρωση και ο συντονισμός των εμπλεκομένων θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην καλύτερη επίτευξη των στόχων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Η ολοκλήρωση των έργων της Β’ Φάσης αναμένεται να δώσει νέα πνοή τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Ανδρέας Ε. Νταής

Δεν υπάρχουν σχόλια: