Μπάχαλο βρήκε μικτό κλιμάκιο ελέγχου στο κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς

Διορία 2 μήνες για την πιστοποίηση 
Μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από υπηρεσία της περιφέρειας, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του νοσοκομείου Φιλιατών, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής το κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς, για τον προβλεπόμενο έλεγχο για την πιστοποίηση και αδειοδότηση του γυμναστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, το κλιμάκιο που βρήκε κλειστές τις πόρτες και περίμενε για αρκετή ώρα τους υπεύθυνους για να ανοίξουν, βρήκε μια σειρά από παρατυπίες και ελλείψεις στα προαπαιτούμενα για την πιστοποίηση και αδειοδότηση για τις οποίες θα συντάξει το σχετικό πόρισμα καθώς και συγκεκριμένη λίστα εργασιών για τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν, δίνοντας προθεσμία 2 μήνων ώστε να να υλοποιηθούν οι σχετικές εργασίες και να υπάρξει νέος έλεγχος.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της μη αυτοψίας στο ιατρείο του γυμναστηρίου καθώς βρήκαν κλειδωμένες πόρτες χωρίς να μπορεί κάποιος να του ανοίξει.
Για το ίδιο θέμα, υπενθυμίζουμε πως μόλις πριν από μερικούς μήνες, αθλητές είχαν καταγγείλει μια σειρά από προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου.

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/recentnews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: