Η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Η Συνεταιριστική Οινοποιία Ηπείρου, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού, που πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ γιορτάζει και σας περιμένει στο ανακαινισμένο οινοποιείο της για μία μέρα γεμάτη με γευστικές και μεθυστικές περιηγήσεις.
Ο επισκέπτης θα μπορέσει να ξεναγηθεί στους χώρους του οινοποιείου, να δει από κοντά τον τρόπο παραγωγής του κρασιού, την εμφιάλωσή του, όπως και την μέθοδο της απόσταξης και φυσικά να γευτεί τα εκλεπτυσμένα κρασιά του οινοποιείου μας.

Την ιδιαίτερη αυτή ημέρα η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ θα «εγκαινιάσει» την ανακαινισμένη αίθουσα γευσιγνωσίας υπό το βλέμμα του θεού Διόνυσου, όπου οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε ένα από τα διονυσιακά συμπόσια, παρέα με τις Μαινάδες, τους Σάτυρους και τους Σειληνούς,
Η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού ως μέλος του δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», που συμμετέχει για τρίτη χρονιά, μαζί με άλλα 15 οινοποιεία από τις 8 διαδρομές του κρασιού της Βορείου Ελλάδος.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ: Ζίτσα Ιωαννίνων – Τ. 26580 22297
www.zitsawine.gr – th.katsanakis@yahoo.gr – zitswin@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: