Η εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου Φιλιατών σχετικά με τις μίζες

"Οι μίζες που αφορούν το Νοσοκομείο μας είχαν συγκεκριμένη προέλευση και συγκεκριμένους αποδέκτες"
Με αφορμή το άρθρο σας “ΜΙΖΕΣ-ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ” ,προστατεύοντας το κύρος της πλειοψηφίας των νοσοκομειακών ιατρών και του Νοσοκομείου μας ,θα ήθελα να σας επισημάνω ότι αισθάνομαι προσβεβλημένη τόσο εγώ όσο και το σύνολο των Ιατρών του που εκπροσωπώ για το διασυρμό που υφιστάμεθα.
Η εισαγγελική έρευνα της οποίας το πόρισμα αναδημοσιεύετε δεν αφορά γενικώς και αορίστως “ιατρούς” και “νοσοκομεία”, αλλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που προμήθευε ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ υλικό και επομένως συναλλασσόταν (ενδεχόμενα) με ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ και περιγράφει λεπτομερώς και με συγκεκριμένα ποσά τις μεταξύ τους συναλλαγές. Οι ΜΙΖΕΣ των 60.246,20 ευρώ που αφορούν το Νοσοκομείο μας είχαν συγκεκριμένη προέλευση και ασφαλώς συγκεκριμένους αποδέκτες.
Επομένως οι ευθύνες πρέπει να είναι ονομαστικές για τους ορθοπεδικούς ιατρούς που υπηρετούσαν το διάστημα 2000-2006 στην ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΉ ΚΛΙΝΙΚΉ του νοσοκομείου μας και να αποδοθούν στο ακέραιο από τους αρμόδιους φορείς (Εισαγγελέα-Διοίκηση Νοσοκομείου- Υπουργείο Υγείας ) χωρίς να διαχέονται σε βάρος του συνόλου του ιατρικού προσωπικού που με ακεραιότητα και ήθος στηρίζουν επί χρόνια το δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Με εκτίμηση
Η εκλεγμένη εκπρόσωπος των ιατρών στο νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου
Μουσελίμη Μαίρη
Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: