Τελετή Θεμελίωσης του Νέου Νηπιαγωγείου στην Ηγουμενίτσα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 η τελετή θεμελίωση του νέου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηγουμενίτσας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου.
Μετά το πέρας της τελετής ο Δήμαρχος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς, καθώς θεμελιώνουμε ένα νέο νηπιαγωγείο επενδύοντας έτσι στη νέα γενιά.

Ένα έργο που σχεδίασε η πρώην Δημοτική Αρχή επί Δημαρχίας του κ. Γεωργίου Κάτσινου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και που προωθήσαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας με όλες μας της δυνάμεις, ώστε σήμερα να βάλουμε τον θεμέλιο λίθο με στόχο να δοθεί στους μικρούς μας Δημότες τον Σεπτέμβριο του 2017.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την χρηματοδότηση αυτού του σημαντικού έργου για τον Δήμο μας, το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή. Επίσης συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν και στις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα για να γίνει πράξη το όραμα του νέου νηπιαγωγείου.
Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε να δημιουργήσουμε Δομές και Υποδομές που θα δώσουν ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενιές».
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Μελάς δήλωσε ευχαριστημένος από την συνεργασία του Ιδρύματος με το Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και για την πορεία εκτέλεσης του έργου.
Στην τελετή παρευρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλου, ο Προέδρος του Ιδρύματος, κ. Γεώργιος Μελάς συνοδευόμενος από τον τεχνικό σύμβουλο του Ιδρύματος κ. Αλέξανδρο Αλευρίδη, ο Βουλευτής, κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο πρώην Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιώργος Κάτσινος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχαήλ Γκίκας και κ. Ηλίας Λώλης, ο Δημοτικός Σύμβουλός κ. Βασίλειος Ντάνης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, κα Χριστίνα Τζέλλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας κ. Ηλίας Αλεξίου, η Σύμβουλος Νηπιαγωγών Θεσπρωτίας κα. Μαρίνα Μπέση, ο Διοικητής του 628 τάγματος πεζικού, Αντισυνταγματάρχης κ. Βασίλης Κολιός, ο Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πυραγός κ. Νικόλαος Μπάλλας, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Λάμπρος Νικολάου, καθώς και οι μηχανικοί του Δήμου που επιβλέπουν το έργο, ο πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας κ. Νικόλαος Τσώνης και ο ανάδοχος του έργου, κ. Γεώργιος Τάσσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: