H NOΔΕ Θεσπρωτίας για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Θεσπρωτίας θέλουν να ευχαριστήσουν τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ήρθαν και έδωσαν τη μάχη να κρατηθεί όρθια η παράταξη και απέδειξαν ότι είναι δυνατή, παρούσα και παραμένει μεγάλη αφού Πανελλαδικά η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Φάνηκε περίτρανα ότι είναι η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική παράταξη που μπορεί να αντιμετωπίσει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ η οποία καταστρέφει τη Χώρα και αποτελεί την εγγύηση για την πορεία του τόπου στην ανάπτυξη.
Τους περιμένουμε και στο δεύτερο γύρο ανάμεσα στον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα.
Ιδιαίτερα νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεξαχθούν οι εκλογές με άψογο και παραδειγματικό τρόπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

2 σχόλια:

άυπνος από αγωνία είπε...

Αυτή η Νέα Δημοκρατία με Λάμπρου, Πιτούλη και Γιόγιακα αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη του τόπου; Ε, τότε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Ξενέρωτος είπε...

Μη μπερδεύεστε! Ο Λάμπρου προφανώς εννοούσε ότι αποτελεί εγγύηση αυτή η Νέα Δημοκρατία στο ότι θα συνεχιστούν οι απευθείας αναθέσεις που παίρνει από τον Πιτούλη.
Τη δική του ανάπτυξη εννοούσε, όχι του τόπου.