Ίδρυση τοπικού παραρτήματος Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών στη Θεσπρωτία

Σας γνωρίζουμε ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2015, ιδρύθηκε στη Θεσπρωτία Τοπικό Τμήμα του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) όπου ταυτόχρονα έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου .
Σκοπός της ίδρυσής του είναι η δημιουργία σχέσεων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των κοινωνικών λειτουργών του Νομού αλλά και με τους φορείς που είναι αρμόδιοι για θέματα που άπτονται του επαγγέλματος του Κοινωνικού Λειτουργού .

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί οφείλουν να απαντούν καθημερινά στις νέες προκλήσεις και στις επείγουσες κοινωνικές ανάγκες και αλλαγές που διαμορφώνονται και έχουν ανάγκης και παρέμβασής των κοινωνικών λειτουργών .
Η μελέτη των κοινωνικών προβλημάτων, η συμβουλευτική, η άμεση και καίρια παρέμβαση για την αντιμετώπιση τους και η συνεργασία με τις δημόσιες αρχές και τους αρμόδιους φορείς είναι βασικό μέλημα του Τοπικού Τμήματος Κοινωνικών Λειτουργών Θεσπρωτίας, έτσι ώστε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση και στο σχεδιασμό κοινωνικής πολιτικής για θέματα που αφορούν κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς ομάδες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος Θεσπρωτίας αποτελείται από: :

Πρόεδρος: ΧΑΣΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΤΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεν. Γραμματέας: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Ταμίας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Μέλος: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ












Δεν υπάρχουν σχόλια: