Συνάντηση του προέδρου του ΟΛΗΓ με αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Συνάντηση με τoν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρο Πάσχο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ανδρέα Σταύρου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιο Τσώνη, πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Ανδρέας Νταής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος και κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν ζητήματα που άπτονται συνεργασίας και των δυο φορέων, όπως δράσεις που αφορούν την προώθηση της κρουαζιέρας και το Εμπορευματικό Κέντρο/ Επιχειρηματικό Πάρκο Ηγουμενίτσας.

Η συζήτηση εστιάστηκε γύρω από το θέμα της κρουαζιέρας και τους χειρισμούς που θα πρέπει να γίνουν, ώστε οι προσπάθειες να αποδώσουν τα μέγιστα. Ο κ. Νταής τόνισε ότι, βασικός στόχος είναι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια σταθερό προορισμό κρουαζιέρας, αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές της Θεσπρωτίας, αλλά και τις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου. Οι υποδομές που παραδόθηκαν με τα έργα της Β’ Φάσης και είναι ήδη λειτουργικές, με σημαντικότερη την εκβάθυνση του δίαυλου, θα επιτρέψουν την αύξηση αφίξεων κρουαζιερόπλοιων που δεν ήταν δυνατό μέχρι σήμερα να προσεγγίσουν στο Λιμένα της Ηγουμενίτσας.
Ο κ. Νταής ενημέρωσε επίσης, για την εξέλιξη των ζητημάτων που έχουν δρομολογηθεί και τόνισε ότι η συνεχής συνεργασία των τοπικών φορέων είναι αυτή που θα δώσει στο ακέραιο τα αναμενόμενα αποτελέσματα, έχοντας ως γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: