Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του εμπορικού συλλόγου στην Παραμυθιά, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας επί τη ευκαιρία του νέου έτους.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πάτερ Βελισάριος, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη - Μπότση και δημοτικοί σύμβουλοι, οι αντιπρόεδροι του επιμελητηρίου, καταστηματάρχες και φίλοι .

Η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Δαρούσου Ελένη ευχήθηκε καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Τόνισε ότι οι οικονομικές συνθήκες για τους καταστηματάρχες είναι από τις χειρότερες όλων των εποχών και κυρίως με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Το μήνυμα του συλλόγου είναι να παραμείνουν όλοι ενωμένοι και να ψωνίζουμε στην τοπική αγορά. Χαιρετισμό απεύθυνε και η Δήμαρχος Σουλίου η οποία συμβούλεψε και τόνισε ότι τα καταστήματα θα πρέπει να χαμηλώσουν τις τιμές τους. Επίσης ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία. Οι αντιπρόεδροι του επιμελητηρίου ο κύριος Τσακίρης και ο κύριος Ιωάννου ευχηθήκαν χρόνια πολλά, υγεία και ευημερία και τόνισαν ότι γνωρίζουν την δυσκολία των εποχών αλλά είπαν να προσπαθήσουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, και ότι το επιμελητήριο θα είναι πάντα δίπλα στο πλευρό του εμπορικού συλλόγου και των καταστηματαρχών.
Τέλος η πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους καθώς το διοικητικό συμβούλιο την αντιπρόεδρο Πατσούρα Αλεξάνδρα , την Βασιλείου Ευθαλία και Μπόλοση Μαργαρίτα , Κώτση Χρύσα για την διοργάνωση του υπέροχο μπουφέ

Το ΔΣ του
Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: