Συνάντηση Μάριου Κάτση με τον Δήμαρχο Φιλιατών

Το Δημαρχείο Φιλιατών στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης με το Δήμαρχο κ. Σπύρο Παππά επισκέφθηκε την Δευτέρα ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης.
Στη συνάντηση που διεξήχθη, σε φιλικό κλίμα και με θετικό πνεύμα, εκ μέρους και των δύο πλευρών, τέθηκαν και αναπτύχθηκαν όλα τα σημερινά και διαχρονικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Νέα Δημοτική Αρχή. 

Στη συζήτηση, στην οποία παρευρέθησαν και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, αναλύθηκαν διεξοδικά οι χρονικά προγραμματισμένοι τρόποι επίλυσης τους καθώς και οι θεσμικές διαδικασίες έγκρισης των νέων προτάσεων που υποβάλει ο Δήμος προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Βουλευτή να συνδράμει στην έγκριση των υποβληθέντων προτάσεων ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν μια σειρά από σημαντικά έργα που σχετίζονται με τις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας.
Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι υποβληθέντες προτάσεις:
1. Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Σκάλας Φιλιατών…..ποσού 1.500.000,00 ευρώ
2. Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου Φιλιατών….ποσού 1.679.000,00 ευρώ.
Επίσης συζητήθηκε και η συμβολή της ΕΓΝΑΝΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. για την σύνδεση της πόλης των Φιλιατών, για την μελέτη και την κατασκευή κάθετου άξονα < ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΤΡΙΚΟΡΥΦΟΥ >, με την Εγναντία Οδό όπως αυτή προβλέπεται να επεκταθεί από την θέση Λαδοχώρι στη θέση Μαυρομάτη.
Με τη λήξη της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον βουλευτή κ. Μάριο Κάτση για την συμβολή του στην κοινή και επιτυχή προσπάθεια ώστε να ανοίξει το τελωνείο Αμπελώνα καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την επίλυση προβλημάτων του Δήμου Φιλιατών. Επίσης αποφασίστηκαν κοινές επισκέψεις προς τους αρμόδιους υπουργούς καθώς και η συνέχιση όσων επαφών και συναντήσεων χρειασθούν για την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμματισθέντων στόχων του Δήμου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: