Ο Ιταλός βουλευτής και τα σκυλάκια της Αμμουδιάς!

Αυτά τα πανέμορφα κουταβάκια βρίσκονται πλέον σε έναν χώρο που διαμορφώθηκε αστραπιαία έξω από το Δημαρχείο της Πάργας, στο Καναλάκι. Μέχρι όμως να φτάσουν εκεί έζησαν μία μεγάλη περιπέτεια και την σωτηρία τους την οφείλουν αποκλειστικά σε έναν Ιταλό βουλευτή!
Ο Ιταλός βουλευτής, εκλεγμένος με το κόμμα του Μπερλουσκόνι, κάνει διακοπές με την οικογένειά του στη Λούτσα Πρέβεζας. Μαζί τους ένας Ιταλός ιατροδικαστής με την οικογένειά του επίσης.

Κατά την διάρκεια εξόρμησης που έκαναν στην Αμμουδιά για να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και τις παραλίες, εντόπισαν έναν σάκο.
Κάποιος ασυνείδητος είχε βάλει μέσα στο σάκο τα πέντε κουταβάκια και τον είχε πετάξει ώστε να πεθάνουν.
Ο Ιταλός έγινε έξω φρενών... Επικοινώνησε με το Προξενείο και την Πρεσβεία της χώρας του και αφού ενημερώθηκε για το καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα κατέληξε ο ίδιος με τον σάκο και τα κουταβάκια στο Δημαρχείο της Πάργας.
Φανερά εκνευρισμένος απαίτησε την προστασία των ζώων.
Στο δημαρχείο βρίσκονταν ο αντιδήμαρχος Ιωσήφ Σίσκας, ο οποίος επιχείρησε να καθησυχάσει τον Ιταλό βουλευτή, ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Ο Ιταλός όμως ήταν ανένδοτος.
Δεν θα έφευγε από τον χώρο πριν βεβαιωθεί ότι θα διασφαλίζονταν η ζωή των μικρών κουταβιών.
Έτσι λοιπόν ήταν παρών στον κτηνίατρο όπου πήγαν τα κουταβάκια για να εμβολιαστούν και να τσιπαρτιστούν αλλά και στην ετοιμασία του πρόχειρου καταλύματος που δημιουργήθηκε στο δημαρχείο όπου στεγάζονται τα μικρά σκυλιά.
Έφυγε με την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία της απαραίτητης δομής για την περίθαλψη των αδέσποτων όμως δήλωσε ότι θα διερευνήσει αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Στο δήμο Πάργας πήραν όλοι φωτιά και ήδη κινούνται προς την κατεύθυνση δημιουργίας χώρου που θα παρέχει φροντίδα στα αδέσποτα.
Όσο για τα κουταβάκια...
Ζουν χαρούμενα και μάλιστα φέρουν Ιταλικά ονόματα. Ο Ιταλός βουλευτής πριν φύγει από το δημαρχείο έδωσε στα τρία τα ονόματα των παιδιών του και στα άλλα δύο τα ονόματα των παιδιών του φίλου του ιατροδικαστή!
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: