Στην Ηγουμενίτσα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του επικεφαλής του Ποταμιού στην Ήπειρο.
Ο κ.Θεοδωράκης επισκέφθηκε το εστιατόριο που διατηρεί στην παραλία της Ηγουμενίτσας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο.
Ο τελευταίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο σύνολό της η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και συγκεκριμένα ο Δήμος Ηγουμενίτσας (χερσαία ζώνη, ανάπτυξη Λιμένα, σύνδεση της Ηγουμενίτσας με το Μαυρομμάτι).

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξέφρασε στον κ.Θεοδωράκη την αντίθεσή του στις προθέσεις της κυβέρνησης να μειώσει τον αριθμό των Επιμελητηρίων, ενώ ζήτησε να επισπευθούν οι πρωτοβουλίες για την ένταξη του συνόλου της Θεσπρωτίας στις Ειδικές Περιοχές του αναπτυξιακού νόμου (το συγκεκριμένο θέμα είχε ανακινήσει βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς).
Το παρών έδωσε και ο Φώτης Ζγούρης, εμπειρογνώμονας του τομέα ασφάλισης του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές.
Στο τέλος, ο κ.Θοεδωράκης συνομίλησε σε χαλαρή διάθεση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

thesprotikos palmos

Δεν υπάρχουν σχόλια: